Tři specializované veletrhy v jednom

Významným zdrojem nejaktuálnějších informací z oblasti stavebnictví bude projekt, který se ve dnech 8. až 10. listopadu uskuteční na Výstavišti Incheby Praha v Holešovicích. Představí se zde hned tři spolu související specializované výstavy: Servis pro stavebnictví, mezinárodní konference a výstava Týden Facility Managementu a výstava Cleantec 2006.  Jsou určeny zejména odborníkům stavebních firem, investorům a pracovníkům projekčním kanceláří. Rozsáhlý třídenní program výstav bude obohacen  řadou odborných seminářů, mimo jiné např. o možnostech čerpání strukturálních fondů v letech 2007 – 2013.

Servis pro stavebnictví

 
Příprava a realizace staveb, služby pro projektování a stavění a s tím spojený outsourcing, tak by se v kostce dala charakterizovat náplň výstavy nazvané Servis pro stavebnictví. Svou premiéru měla loni na podzim, kdy se jí zúčastnilo 82 firem. Ty i nově přihlášené budou rovněž letos prezentovat veškeré servisní služby, které se ve stavebnictví poskytují. A nejsou to jen služby projekční a architektonické nebo poradenství. Zájemci na Výstavišti najdou servis z oblasti rozpočtování, zkušebnictví, stavebních materiálů a výrobků, půjčovny strojů a vybavení. Cílem druhého ročníku této akce je ještě více zviditelnit a představit ucelenou škálu služeb, do které v moderním stavebnictví patří i nabídka leasingových firem, softwarové, informační a vzdělávací služby, finanční a úvěrové nabídky bank a pojišťoven nebo činnost auditorů.  Pamatováno je  rovněž na catering a ostrahu staveb.

Týden Facility Managementu v Praze


Incheba Praha spolu s odbornou podporou IFMA CZ letos připravila i první ročník veletrhu Facility Managementu, který se bude pořádat pod názvem Týden Facility Managementu v Praze (shodným s tradičním pojmenováním souběžné konference). Tato výstava po vzoru zahraničních expozic Facility Managementu bude nabízet širokou paletu služeb, materiálů a řešení, které umožňují efektivní a kvalitní užívání objektů a napomohou společnostem optimalizovat jejich podpůrné (vedlejší) činnosti.


Nová koncepce souběžně probíhající konference a veletrhu přináší nové možnosti jak odborné veřejnosti, tak zejména dodavatelům. Očekává se od nich, že se na veletrhu budou prezentovat službami nejrůznějšího zaměření, nabídkou stavebních komponentů a materiálů, zejména pak těch, které jsou správci objektů požadovány pro provoz a údržbu budov. Jde zejména o technologické prvky budov (TZB), interiérovou i exteriérovou zeleň, zabezpečovací systémy, vratové a garážové systémy i různé doplňky. Středem zájmu bude také údržba nemovitostí, opravy, regenerace, a to nejen z hlediska technického, ale i materiálového, chemicko- technologického i provozně bezpečnostního atd. Protože takováto forma výstavy, jakou bude první Veletrh Facility Managementu v naší republice zatím scházel (nejbližší je pořádána ve Frankfurtu nad Mohanem), očekává se o něj velký zájem.

Cleantec 2006


Třetí výstavou, kterou tato akce zahrnuje, je devátý mezinárodní veletrh čisticí a úklidové techniky Cleantec 2006. Ten opět nabídne vše z oblasti čisticích technologií, chemie, pomůcek a služeb. Jsou to obory, které se dynamicky rozvíjejí, a tak návštěvníci jsou každoročně překvapováni množstvím novinek. I tento veletrh bude obohacen odborným doprovodným programem s odbornou garancí České asociace úklidu a čištění. Představí se zde již osvědčené a zavedené firmy i nováčci v tomto oboru.

31.10.2006 | Tisková zpráva
  • INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

    Incheba Praha pořádá výstavy a veletrhy od roku 1992. Veletržní činnost mateřské společnosti Incheba na území České a Slovenské republiky se však datuje již od 60. let.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444