CENTRAL GROUP zahajuje pravidelné dny otevřených dveří

Progres 8 - Dům roku a Top dům 2006

Progres 8 - Dům roku a Top dům 2006

Nové bydlení - Zahradní Město, Průhonice, Líbezníce

S rostoucím počtem nabízených lokalit, bytů, rodinných domů a parcel zahajuje společnost CENTRAL GROUP pravidelné dny otevřených dveří. Během prohlídek dokončených domů či bytů získají zájemci všechny informace o nabídce firmy, aktuálním stavu volných bytů, domů a parcel v jednotlivých lokalitách a mohou také získat veškeré obchodní materiály.

V největší bytové lokalitě na Zahradním Městě se dny otevřených dveří u dokončených bytů konají každý den, včetně sobot a nedělí, a to od 13 do 18 hodin. Výchozím místem v této lokalitě je ukázkový byt. Zde si mohou zájemci navíc prohlédnout nově dokončený mezonetový byt s dispozicí 4+kk, který nyní slouží také jako jedno z obchodních míst společnosti.


U dokončených rodinných domů v Průhonicích a Líbeznicích u Prahy se dny otevřených dveří konají každý pátek, sobotu a neděli, vždy od 13 do 18 hodin. Výchozím místem jsou opět ukázkové domy v těchto lokalitách. V Průhonicích u Prahy je to nejžádanější moderně řešený dům o dispozičním řešení 6+1 s dvougaráží typu PROGRES 8, který získal prestižní ocenění DŮM ROKU 2006 a TOP DŮM 2006. Druhý ukázkový dům v Líbeznicích u Prahy, typu KLASIK 4 s dispozicí 5+1 s garáží, je v současnosti nejprodávanějším domem v nabídce společnosti.

V ostatních určených lokalitách bytů, rodinných domů a parcel je možná prohlídka s prodejcem v termínech, které jsou uvedeny na stránkách společnosti www.central-group.cz. Stačí se pouze dostavit ve stanovený termín do uvedené lokality na určené místo a zde se zájemců již ujme člen prodejního týmu a vybranou nemovitostí nebo lokalitou je ochotně provede.

Pokud zájemci o prohlídku nevyhovuje daný termín, může si návštěvu lokality sám osobně domluvit. Jak upřesňuje vedoucí prodejního týmu Aneta Vojtěchovská „Každý pracovní den je možné si telefonicky dohodnout individuální prohlídku neprodaných bytů, rodinných domů i parcel“. Pro domluvu jiného termínu a zároveň pro jakékoliv jiné informace lze využít kontaktních infolinek 261 141 414 nebo 261 141 010.

12.04.2006 | tz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444