CENTRAL GROUP přispěl dalším milionem na zdraví dětí

Tradiční únorový galavečer společnosti CENTRAL GROUP, kde firma mimo jiné oslavila 14. narozeniny, byl zároveň charitativní akcí ve prospěch Nadačního fondu pro zdraví dětí. V paláci Žofín hned v úvodu večera předala společnost CENTRAL GROUP garanční šek pro letošní rok na jeden milion korun ve prospěch vědeckých a výzkumných programů Ústavu pro péči o matku a dítě. Další finanční prostředky byly vybrány v průběhu večera ve veřejné sbírce.

Nadační fond pro zdraví dětí založila společnost CENTRAL GROUP ve prospěch Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze 4 – Podolí. Jeho posláním je podpora vědy a výzkumu v oblasti gynekologie a porodnictví. Cílem je zejména sledování nejnovějších světových poznatků a jejich zavádění do praxe. Zakladatelem a hlavním přispěvatelem nadačního fondu je společnost CENTRAL GROUP.


„Věda a výzkum jsou bohužel v naší zemi stále podceňovány“ řekl docent Feyereisl, ředitel Ústavu pro péči o matku a dítě. „Díky finančním prostředkům nadačního fondu se mohou naši lékaři účastnit mnoha důležitých odborných kongresů a konferencí v zahraničí a zároveň v zahraničí prezentovat výsledky našeho vlastního výzkumu. Proto si velmi vážíme jakékoliv podpory spojené s Nadačním fondem pro zdraví dětí.“


„Pokud se firmě obchodně daří, je správné a potřebné se finančně podílet na obecně prospěšných věcech, které by bez sponzorství často nemohly vůbec existovat.“ říká Miluše Netolická, obchodní ředitelka CENTRAL GROUP.


Jakýkoliv zájem o činnost Nadačního fondu pro zdraví dětí je vřele vítán a případné dotazy rádi zodpovíme na info@zdravideti.cz. Bližší informace naleznete na internetových stránkách www.zdravideti.cz


Pokud i vy byste chtěli přispět na dobrou věc, můžete své příspěvky zasílat na účet nadačního fondu 17786943/0300. Všem přispěvatelům i mediálním partnerům děkujeme.


Miluše Netolická
Obchodní ředitelka
CENTRAL GROUP a.s.

25.02.2008

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444