CENTRAL GROUP připravuje v Praze nové městské čtvrti, podívejte se kde

Foto: CENTRAL GROUP a.s.

Foto: CENTRAL GROUP a.s.

Největší český rezidenční stavitel Central Group vlastní pozemky pro téměř 20 000 nových bytů po celé Praze. Připravuje velké bytové lokality i menší exkluzivní rezidenční projekty. Ve spolupráci s předními architekty rozvíjí celé nové městské čtvrti a zaměřuje se na transformaci zanedbaných brownfieldů v širším centru Prahy na příjemná místa pro bydlení, která jsou přínosem i pro své okolí.

 

Stavíme novou Prahu pro Vás kreativně a zodpovědně

„Před 23 lety jsme jako malá firmička začínali daleko za Prahou s parcelací pozemků a jejich zasíťováním. Všechny vydělané peníze jsme vždy za celou dobu existence CENTRAL GROUP investovali zpátky do dalšího rozvoje firmy. Tak jsme postupně rostli od prodeje parcel, přes výstavbu rodinných domů, menších bytových domů až k vytváření celých nových velkých městských čtvrtí v Praze ve spolupráci s předními architekty.
Dušan Kunovský, předseda představenstva CENTRAL GROUP a.s., Foto: CENTRAL GROUP a.s.

Díky našim investicím v řádech stamilionů korun pomáháme městu s rozvojem technické infrastruktury a dekontaminací zanedbaných brownfieldů, zřizujeme nové parky a stavíme mateřské školky. Financujeme také řadu přínosných a charitativních projektů - například Nadační fond pro zdraví dětí, který letos působí již 10 let a za tu dobu podpořil již více než 120 konkrétních projektů. 
 
Být největším rezidenčním stavitelem v ČR nás velmi zavazuje. Je naší povinností být městotvorným developerem a každý náš další projekt musíme vždy ještě posouvat dále dopředu. A to z hlediska kvality, architektury i uživatelského komfortu. Jen efektivní soukromá výstavba přináší lidem dostupné bydlení a Praha nemůže žít jen ze své slavné minulosti. Musí se také pozitivně rozvíjet dopředu, a to i z hlediska nové výstavby a kvality života,“ dodává Dušan Kunovský.
25.04.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444