CARAT - nejkomplexnější software na trhu

Přemýšlíte, jak získat konkurenční výhodu a zlepšit své postavení na trhu? Jedinečný komplexní software CARAT stejnojmenné německé společnosti je produktem, který se v průběhu let vypracoval do pozice absolutní špičky mezi konkurenčními programy v oblasti plánování interiérů.

CARAT je v současné době zastoupen ve 43 zemích, 120 zaměstnanců na nejvyšší úrovni se stará o své zákazníky, uživatele CARAT. Jazykové portfolio CARAT v současné době zahrnuje 14 různých jazykových verzi, včetně české – prostě CARAT vám rozumí.

Přednosti programu CARAT

Ucelené řešení pro prodej kuchyní

Díky preciznímu propojení grafické části programu a dokonale zpracovaných obchodních dat poskytuje program CARAT flexibilitu a rychlost. Rychlé zpracování projektu a okamžitý přehled o jeho ekonomické stránce dává prostor pro variabilní řešení nabídky a zajistí tak náskok před konkurencí.

Vysoká kvalita katalogových dat

Těsná spolupráce s výrobci přináší dokonale zpracovaná a neustále aktualizovaná katalogová data, která jsou důležitým faktorem nejen při prodejních rozhovorech během přímého kontaktu s konečným zákazníkem, ale také při komunikaci s výrobcem.

Intuitivní uživatelské rozhraní

Jednotné uživatelské rozhraní usnadní zaměstnancům administraci a zrychlí proces objednávek. Díky propracovanému systému nastavení obchodních podmínek poskytuje program CARAT v každém okamžiku plánování okamžitý přehled o nákupních a prodejních cenách, o výši marže a to včetně zohlednění dodatečných nákladů, jako je montáž, doprava atd. Máte tak neustálý přehled o rentabilnosti projektu a flexibilitě při cenovém vyjednávání se zákazníkem.

Vyšší konkurenceschopnost

Nasazeni SW CARAT otevírá cestu k výraznému zrychlení přípravy grafických návrhů interiéru a zároveň poskytuje nástroje pro tvorbu optimalizované nabídky.

Dokonalé grafické výstupy

Realistické vizualizace s využitím funkce Raytracer jsou pro prodejce klíčovým faktorem a silným argumentem při prodejním rozhovoru s koncovými zákazníky.

Přesvědčivé nástroje

Aplikace CARAT View & online plánovač jsou vedle Raytracer dalšími nástroji, které prodejcům napomáhají přesvědčit zákazníky.

Technické podklady

Software CARAT zajistí rychlou a přesnou tvorbu technické dokumentace projektu, která je důležitá pro objednávku, výrobu a montáž kuchyně.

České prostředí a podpora

Program včetně technické dokumentace a rozsáhlé kontextové nápovědy je kompletně lokalizovaný do češtiny. Toto je zárukou, že i uživatel bez předchozí zkušenosti s grafickými programy dokáže efektivně plánovat a vytvořit profesionální výsledek.

V případě potřeby je možné každý pracovní den využít technické podpory, jež je poskytována v češtině a polštině prostřednictvím telefonického kontaktu, e-mailu, skype či vzdálené správy.
 

Vždy o krok napřed

Nepřetržitý vývoj programu kopíruje nejnovější trendy – aktuálně vývoj prezentace pomocí virtuální reality – 3D brýle.

Proč jsme zvolili právě CARAT?

Odpovídá  S. Guzara, majitel firmy Leo Architektura:

„Program CARAT vám umožní rychle a snadno vytvářet projekty, téměř intuitivní. Jedinečnou výhodou je možnost přímého importu dat od výrobců, jako jsou například katalogy, ceníky apod., což výrazně zjednodušuje a zkracuje celý proces přípravy nabídky pro zákazníka. Možnost importovat 3D modely a textury zvyšuje kvalitu vizualizace. Chválím si i spolehlivý kontakt s obchodním  zástupcem, který nám vždy kompetentně ze vším pomůže. S relativně malým úsilím dostaneme podrobný návrh, přesnou kalkulaci a vizualizace na uspokojivé úrovni. Vzhledem k dynamickému procesu zlepšování programu, mohu CARAT rozhodně doporučit."
Vizualizace Leo Architektura
Zastoupeni pro český, slovenský a polský trh má zlínská firma Technodat Develop, s.r.o. (www.carat.technodat.cz).

Proč spolupracovat s Technodat Develop, s.r.o.?

Firma Technodat Develop, s.r.o. spolupracuje více jak 13 let s německou firmou CARAT. Její snahou je udržet program CARAT na úrovni špičky mezi programy pro komplexní zpracování návrhů interiérů. Společnost od začátku nekompromisně trvá na kvalitě poskytovaných služeb a svou činnost zakládá na odborných znalostech, schopnostech a také na týmové spolupráci. Firma podporuje své zákazníky a umí naslouchat jejich požadavkům.

Naším krédem je: "Váš úspěch je také naším úspěchem."
CARAT Team
28.02.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444