CARAT rýsuje budoucnost

Již 30 let nabízí program CARAT plánování kuchyní na nejvyšší technické úrovni. V 70 zemích světa pracuje s tímto softwarem ve 14 jazykových verzích více než 45 000 uživatelů. Mezinárodní zapojení vedlo k řadě inovací, které výrobce programu, firma CARAT, přináší prostřednictvím softwaru do kuchyňských studií po celém světě.

CARAT Virtual Reality – virtuální prezentace kuchyně 

„Pro dnešní zákazníky hrají digitální média nesmírně důležitou roli“, říká výkonný ředitel firmy CARAT Gerhard Essig. „Vše je kdykoliv k dispozici. Na všechno existuje aplikace. Změnily se také požadavky na kamenné obchody, v nichž hrají obrovskou roli technologie a s nimi spojené emoce.“

Technologie Virtuální reality (VR) nabízí zákazníkovi skutečnou přidanou hodnotu: může se v prostoru pohybovat již ve fázi plánování.

CARAT Virtual Reality umožňuje obchodníkům a jejich zákazníkům virtuálně objevovat novou kuchyni pomocí 3D brýlí již během konzultací.

"Standardně se v systémech VR obrázky nejprve vypočítají pro celou místnost a během prezentace není možné provádět žádné změny“, vysvětluje Matthias Schaufler, obchodní ředitel firmy CARAT pro Rakousko.

U CARATu je to však jinak. CARAT Virtual Reality umožňuje jít o krok dále. "Přímo v prezentaci VR je možné změnit skříňky a spotřebiče, barvy a materiály i různé typy osvětlení. Velkou výhodou je, že zákazník může přímo vizuálně sledovat efekt takové změny“, říká Matthias Schaufler.

 

 

S technologií CARAT Virtual Reality:

  • Získáte dokonalou prostorovou představu
  • Vstoupíte do nového světa plánování kuchyní
  • Získáte konkurenční výhodu

 

 

 

CARAT Online plánovač a interaktivní „Kitchen Assistent“  

Unikátní Online plánovač, který je určen pro koncové zákazníky, umožňuje plánování v režimu 3D přímo ve webovém prohlížeči bez nutnosti zdlouhavého stahování a instalace.

Firma CARAT, která neustále vyvíjí a rozšiřuje funkcionalitu plánovače, jej nyní obohatila o zbrusu novou funkci Kitchen Assistent.
 
 
Kitchen Assistent rozpoznává tvar navržené místnosti, zohledňuje dveře, okna a následně automaticky generuje návrhy kuchyně, které se nejvíce hodí do této konkrétní místnosti. Zákazník si může nejen vybrat z několika tvarů kuchyňské linky, ale také určit optimální rozložení nábytku podle funkčních oblastí (vaření, chlazení, mytí, aj.).

S CARAT Online plánovačem:

  • Zvýšíte atraktivitu Vašich internetových stránek
  • Získáte geniální a jednoduchý plánovací nástroj pro návštěvníky stránek
  • Jednoduše převezmete data do software CARAT

Výše uvedené novinky spolu s CARATvision a CARATview VR budou prezentovány na konferenci CARAT Fórum 2019. Pravidelné, letos už sedmé, setkání uživatelů software CARAT se bude konat 11. června v Mikulově.
 
 

Proč jsme zvolili právě CARAT?

Odpovídá Jindřich Pavlík, Výhradní dovozce kuchyní Ballerina-Küchen H.-E. Ellersiek GmbH:
„S programem CARAT pracuje v současné době přibližně 15 našich obchodních partnerů. S CARATem pracujeme od počátku zavedení kuchyní Ballerina našimi německými partnery na český trh. Musím říci, že CARAT je naprosto perfektní, spolehlivý partner, vynikající plánovací program, jednoduchý, jasný a velmi rychlý.”
 


Výhradním zástupcem firmy CARAT pro český, slovenský a polský trh je zlínská firma TECHNODAT Develop, s r.o., která s německým výrobcem softwaru spolupracuje už více než 15 let. Nekompromisní důraz na kvalitu poskytovaných služeb, odborných znalostí a schopností je spolu s nadstandardní zákaznickou podporou důvodem úspěchu produktů na všech zastoupených trzích.
23.05.2019 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444