CARAT - jistota na cestě rychle se rozvíjejících technologií

„Již téměř třicet let doprovázíme naše zákazníky na cestě rychle se rozvíjejícími technologiemi“, říká výkonný ředitel firmy CARAT Gerhard Essig a dodává: „V dnešní době se ukazuje, jak je pro prodejce kuchyňského nábytku důležité zaujmout potenciální zákazníky a následně je provést nákupním procesem pomocí moderních technologií.“ 

Seznámení s novými technologiemi CARAT proběhlo také v rámci pravidelné konference CARAT Fórum, jejíž již sedmý ročník se konal v červnu v Mikulově. Čeští a slovenští uživatelé tohoto software si tak mohli nové technologie sami vyzkoušet. Nechyběla ani témata týkající se celé řady tipů a triků usnadňujících práci s programem.

Trio novinek: CARATvision, CARATview VR, CARATacademy 

Uvedením grafické funkce CARATvision vyvolal CARAT v letošním roce senzaci. Zbrusu nová grafika zajišťuje ostré a fotorealistické výstupy v reálném čase – během plánování. Uživatel se tak už při návrhu pohybuje v 3D náhledu místnosti s brilantně zobrazenými materiály, stupni lesku a zrcadlením.

Další novinkou je inovovaná bezplatná aplikace CARATview VR s jedinečným 360°efektem dostupným na smartphonech a tabletech. Koncoví zákazníci si v ní mohou jednoduše prohlížet 3D návrh své vysněné kuchyně.

Nový e-learningový portál CARATacademy nabízí přístup k důležitým informacím a pomoc při práci s programem. Jsou zde k dispozici jak bezplatná videa týkající se novinek, tipů a triků, tak i placené semináře, webináře a video tutoriály. Mezi uživateli programu CARAT po celém světě se těší CARATacademy velké oblibě. Od okamžiku jejího uvedení před několika měsíci bylo registrováno už více než 130 000 spuštění.

CARAT Virtual Reality – virtuální prezentace kuchyně  

Pomyslnou „třešničkou na dortu“ je technologie CARAT Virtual Reality (VR). Designéři a majitelé kuchyňských studií, kteří měli možnost si tuto novinku prohlédnout, se jednomyslně shodují na jejím obrovském potenciálu při prodeji koncovému zákazníkovi. 

 Nejvíce oceňované přínosy CARAT VR:

• možnost pohybu v prostoru i během plánování
• okamžité zapracování změn a jejich bezprostřední prezentace
• dokonale realistická představa o prostorovém uspořádání budoucí kuchyně

„Jsme pyšní na to, že díky CARAT VR můžeme nabídnout řešení, které je v oblasti kuchyní jedinečné“,říká Gerhard Essig. Uživatelé software CARAT jsou přesvědčeni, že nejen tato inovace vzbudí zájem u jejich zákazníků a urychlí tak jejich rozhodnutí o koupi nové kuchyně.

CARAT Online plánovač a interaktivní „Kitchen Assistent“   

Unikátní Online plánovač určený pro koncové zákazníky, umožňuje plánování v režimu 3D přímo ve webovém prohlížeči bez nutnosti  stahování a instalace nějakého speciálního software.

Firma CARAT neustále vyvíjí a rozšiřuje funkcionalitu plánovače. Horkou novinkou je funkce Kitchen Assistent, která pomáhá uživatelům v návrhu optimálního rozmístění nábytku a umožňuje tak daleko efektivnější a snadnější práci s Online plánovačem. 


 Proč jsme zvolili právě CARAT?

Odpovídá Iva Vrbová, Manažerka kuchyňských studií DATART:
„Software CARAT používáme v našich kuchyňských studiích denně, neboť nabízíme prodej kuchyní ze zahraničí, konkrétně z Německa. Naši pracovníci oceňují především možnost rychlého získání perfektní cenové nabídky a přesvědčivé vizualizace, která hraje velice důležitou roli při rozhovoru s konečným zákazníkem.”
 
Výhradním zástupcem firmy CARAT pro český, slovenský a polský trh je zlínská firma TECHNODAT Develop, s r.o. (www.carat.technodat.cz), jejíž zástupci o spolupráci říkají mimo jiné následující:

“S výrobcem software, německou firmou CARAT, spolupracujeme už více než 15 let. Od počátku nekompromisně trváme na kvalitě poskytovaných služeb. Naše činnost je založena na odborných znalostech a schopnostech a také na týmové spolupráci. Podporujeme naše zákazníky a umíme naslouchat jejich požadavkům, protože jejich úspěch je také naším úspěchem. Můžete mezi ně patřit i vy!”
 



24.10.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444