Byty v centru Velkých Přílep

Novinka v nabídce společnosti Bemett

Příjemným místem k bydlení nedaleko Prahy patří Velké Přílepy, které leží asi 10 km od jejího severozápadního okraje. Realitní společnost Bemett zde do poloviny příštího roku dokončí bytový dům v lokalitě U hřiště. Novinkou v její nabídce je bydlení v centru Velkých Přílep, kde bude do konce příštího roku dokončeno dalších 27 zděných bytů. Na prvních osm z nich se vztahuje pětiprocentní sleva.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Společnost Bemett  se  specializuje především na novou výstavbu dostupného bydlení v příměstských lokalitách hlavního města. Ve své nabídce má např. rodinné domky a byty v bytových domech v Jinočanech, byty v Jesenici a v Rudné u Prahy. Podobně jako v případě těchto dvou obcí, také z Velkých  Přílep se celkem snadno dostanete do centra Prahy – dopravní spojení s metropolí zajišťují autobusy MHD ke stanici metra A Dejvická.  Obec je velmi dobře vybavená, najdete zde mateřskou i základní školu, zdravotní středisko s ordinací praktického lékaře a stomatologa, obchod, poštu, kino, veřejnou knihovnu, kulturní a sportovní zařízení pro vyžití obyvatel. Nedaleko se nachází přírodní rezervace Okoř se zříceninou gotického hradu z poloviny 14. století. Obyvatelé obce si tedy mohou ve volném čase dopřát příjemné vycházky do přírody, vyjížďky na kole nebo se mohou vydat do nového kladenského aquaparku s jeho venkovními i krytými bazény.

Nový bytový dům vznikne v klidné části centra obce, ve stávající zástavbě rodinných a nízkopodlažních bytových domů. Horní tři podlaží domu tvoří 27 bytových jednotek o velikosti  1+kk až 3+kk, v ceně od 26.900,- Kč za m2. Ke zvýšení komfortu zdejšího bydlení přispěje umístění ordinace zubního a praktického lékaře v přízemí domu, kde bude také cukrárna a obchod. Projekt zahrnuje také vybudování klidové zóny v přilehlém okolí domu, které bude sloužit k odpočinku a kde se počítá také s prostorem pro dětské hry.

 

      

Společnost Bemett nabízí svým zákazníkům několik modelů, jak své nové bydlení financovat. Jedním z nich je  možnost využití HYPOTÉKY  BEMETT připravená ve spolupráci s Českou spořitelnou, a.s.. Při koupi nového bytu postačí pouze záloha 50.000 Kč a poté se měsíčně splácí úvěr ve výši od 4.062 Kč . Mimo to všichni zákazníci získají zvýhodněnou úrokovou sazbu a nižší poplatek za vyřízení hypotečního úvěru.
10.10.2005

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444