Bytový dům u Hostivařského lesoparku bude k nastěhování do zimy 2017/18

Poblíž Hostivařského lesoparku v nově se rozvíjející oblasti Prahy 15 se právě rodí projekt bytového domu BLV@Horní Měcholupy. Vybrat si zde můžete z bytů od 1+kk do 4+kk. Cena nejlevnějšího z nich začíná už na úrovni 52 000 korun za m2. Většina z bytů bude mít po dokončení stavby terasu, balkón nebo lodžii.

BLV@Horní Měcholupy bude představovat nový bytový dům ve stylovém oranžovo-šedém kabátu, jenž vychází z konceptu Chytré bydlení společnosti Trigema. Architektem projektu, který vyroste v ulici Bolevecká, je Daniel Smitka. Součástí projektu je například energetická náročnost budovy skupiny B a s tím spojené využití vhodných materiálů, výkonné rekuperační jednotky či možnost inteligentního ovládání vnitřních parametrů bytů.

Díky skutečnosti, že se projekt zařadil do kategorie Chytré bydlení Plus, nabízí také přípravu na elektrické ovládání žaluzií, přípravu pro videotelefon či dálkové odečty spotřeby energií.

Jen několik málo kroků od místa, kde nový bytový dům vyroste, je budova pošty a v blízkosti také hned několik dětských hřišť. Okolí nabízí celou řadu dalších míst určených pro veřejnost: kromě Hostivařského lesoparku je to vodní nádrž Hostivař a Meandry Botiče, které byly vyhlášeny za chráněné přírodní území. Směrem na sever od místa je moderní devítijamkové golfové hřiště, které nabízí výuku jak pro děti a začátečníky, tak i pro pokročilé. Horními Měcholupami vede rovněž cyklostezka A44 (trasa z Petrovic do Letňan).

Další informace naleznete na adrese www.blv-byty.cz.
11.05.2016 | PR
  • Trigema a.s.

    Trigema je developerskou společností s přesahem do dalších aktivit. Výsledkem developerské práce jsou bytové domy Chytrého bydlení , které jsou v současnosti nabízeny už ve třech kvalitativních úrovních. Vedle té základní je to Plus a Premium.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444