Byt, či dům? Rezidence Chrlice Place je jedinečnou kombinací obojího

Bydlení na předměstí Brna, výborná dostupnost do centra města, příroda za rohem, klidné a bezpečné místo pro děti. Bydlení ve slunných Chrlicích tyto parametry do puntíku splňuje.

V poslední době se kladou vysoké nároky na bydlení. Projekt Chrlice Place nabízí bydlení v bytě s výhodami domu. V rezidenci naleznete pouze devět nadstandardně zařízených bytových jednotek o dispozicích 1 až 4+kk, kde bude dostatek úložných míst. Byty jsou zařízeny kvalitními technologiemi a materiály.

Při volbě podlahové krytiny se myslelo na ty nejmenší. Proto jsou v interiérech použity korkové podlahy Hydrocork. Mají měkký povrch a skvěle drží teplo, což jistě ocení vaše děti. Koupelny jsou vybaveny produkty exkluzivních značek Kadlewei a Hansgrohe. Byty dále disponují elektronickým zabezpečovacím systémem a podlahovým topením, které oceníte v zimě stejně jako ráno v koupelně.
 

 

V čem je rezidence jedinečná?

Představte si, že přijedete po náročném dni z práce domů. Chcete relaxovat a užívat si své rodiny. V rezidenci Chrlice Place vám stačí otevřít dveře bytu a rázem se ocitnete na soukromé zahradě se zapuštěným bazénem! Zatímco děti si užijí vodních radovánek, vy si můžete vychutnat šálek voňavé kávy.

Chrlice mají velmi dobrou občanskou vybavenost. Naleznete zde mateřské centrum, mateřskou a základní školu. Pokud si budete potřebovat zařídit každodenní pochůzky, naleznete v Chrlicích obecní úřad, poštu nebo knihovnu. Kousek dál od Chrlic vede cyklostezka, kterou jistě oceníte v letních měsících. Můžete na ní dojet až k malé soukromé zoo. V centru Brna jste přitom vlakem do 10 minut, autem za necelých 15 minut. Chrlice jsou ideální místo pro rodiny, které chtějí klidné prostředí pro děti a skvělou dostupnost do centra.
04.04.2017 | PR
  • All Inclusive Development a.s.

    Exkluzivní projekty, které jinde nenajdete. Jsme přední brněnský developer, který se zaměřuje na nadstandardní nemovitosti vybavené špičkovými technologiemi. Naší devízou jsou výjimečné solitérní projekty, které ladíme do těch nejmenších detailů. Klientům chceme nabízet komfortní bydlení, ve kterém se budou od první chvíle cítit jako doma.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444