Bydlete stylově a levně v novém Natura Style

Natura Style: patrový dům, dispozice 4 + KK, 139 metrů podlahové plochy, cena od 3,5 mil. Kč. Takto jednoduše bychom mohli popsat nový dům z dílny společnosti Natura Space. Scházelo by ale představení jeho předností, které jsou pro život každého neocenitelné. V domě jsou dvě koupelny (vyráběné opravdu v dílnách v sídle společnosti) a velký obývací pokoj s kuchyní přes 40 metrů. Natura Style je však především symbolem nového stylu bydlení pro velkou rodinu, blížící se domu s téměř nulovou spotřebou energií.

Otevřený vnitřní prostor a téměř nulová spotřeba energií

Nový nízkoenergetický rodinný dům Natura Style nabízí společnost ve standardním vybavení v ceně na klíč (včetně projektové dokumentace, standardního vybavení a velké vybavené koupelny) od 3,5 mil. Kč včetně DPH. Tento nový dům nabízí opět velkorysý otevřený prostor v obývacím pokoji, propojení s terasou velkoformátovými okny a přitom minimální náklady na vytápění díky lepšímu zateplení.

Dispozice domu 4 + KK a 139 metrů podlahové plochy

Natura Style nabízí dispozici, kterou si zákazníci dřevostaveb nejvíce žádají. Dvě veliké ložnice o 13 metrech jsou k dispozici v přízemí a můžou sloužit například jako dětské pokoje. V přízemí se také nabízí velký obývací prostor s kuchyní přes 40 metrů. V přízemí je umístěna první koupelna se samostatným WC. V patře je poté u velké ložnice rodičů umístěna druhá koupelna s vlastním WC. Dům má velké možnosti úložných prostor nejen u vchodu do domu, kam lze pohodlně zaparkovat jak kolo, tak například i kočárek, ale i v patře, kde se přímo nabízí prostor v podkroví.
 

Možnost dodatečného rozšíření a vybavení skříněmi

Natura Style je také možné v budoucnu v případě potřeby kdykoliv rozšiřovat přídavnými moduly například o další pokoje, pracovnu, parkovací stání či o samostatnou bytovou jednotku s vlastní koupelnou. Zákazníkům nyní společnost Natura Style nabízí i další novinku - domy Natura Space umí společnost vybavit vestavnými skříněmi z vlastní truhlárny. Nově se tak v nabídce příplatkového vybavení domů Natura Space objevily v novinkách roku 2017 dva typy vestavěných skříní. Společnost disponuje vlastní truhlárnou a tak nyní zákazníkům nabízí možnost, že se nastěhují do domu, který topí, větrá, svítí a má také vyřešené úložné prostory.
 

bydlinekPředstavení nového domu
Dům Natura Style byl společností představen v sobotu 22. dubna 2017 na Velikonoční akci. 


Více informací o Natura Style: http://naturaspace.com/typy-domu/natura-style.html.


O společnosti Natura Space:
V Natura Space s.r.o. se potkává elán mladé firmy se  sílou velkých společností s mnohaletými zkušenostmi v navrhování a stavbě domů. Společnost klade důraz na kvalitu, praktická řešení i neotřelý design. Při výstavbě preferuje přírodní materiály a ekonomické bydlení, které splňuje nároky zdravého bydlení 21. století. Všechny domy Natura Space myslí na to, že potřeby lidí se během života mění, a proto lze domy dodatečně rozšířit. Společnost byla založena v roce 2012 a v současné době má 20 zaměstnanců i vlastní výrobní prostory. Více informací na www.natura-space.com
18.04.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444