Bydlete jinak: Dveře ve stylu Graffiti

Firma VP trend, přední český výrobce dveřních výplní, představila letos na veletrhu Fensterbau v Norimberku novinku, která ukazuje zcela nový směr designu vchodových dveří. Jsou to dveře ve stylu Graffiti, které bylo dříve spojováno pouze se sprejováním po zdech v pozdních nočních hodinách. V současnosti však začíná být vnímáno jako svébytný umělecký směr.

Firma oslovila jednoho ze streetartových umělců známého jako Skica. Ten tvoří graffiti již 14 let a 10 let se věnuje grafice a tvorbě designu. „Výsledkem naší spolupráce je řada jedinečných a neokoukaných designů,“ říká Stanislav Obyt, vedoucí obchodu firmy VP trend a dodává, že prvotním impulzem pro vytvoření graffiti výplní byla snaha vykročit zcela novým směrem. „Řečeno slovy ze seriálu Star Trek, vydat se tam, kam se dosud nikdo nevydal,“ dodává s úsměvem.

Dveře podle vašich představ

Vytvoření těchto designů a zvládnutí technologie jejich výroby však zároveň otevřelo další, prakticky neomezené možnosti. Nyní lze vytvořit na dveře libovolný design, přesně podle přání zákazníka. Ten má možnost dodat si kompletní návrh, jeho část, případně jej na základě pokynů od zákazníka nechá vytvořit firma VP trend.

„Chcete vytvořit vlastní design dveří v barvách firmy, restaurace, sportovního klubu, diskotéky, baru, školy či školky? Umístit do návrhu vlastní logo nebo maskota? Není problém,“ potvrzuje Stanislav Obyt.

 
Firma VP trend s.r.o. působí na českém trhu od roku 1998 a ve svém sortimentu má plastové (ABS), HPL i hliníkové dveřní výplně. Díky mimořádné kvalitě svých výrobků jako jediná v Evropě nabízí plnou záruku 7 let na plastové (ABS) dveřní výplně.
06.07.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444