Bydlení v přírodě s výhodami velkoměsta

Pracujete v Praze a neumíte si představit život někde jinde? Chtěli byste si v hlavním městě postavit dům, ale pozemky jsou příliš drahé? Nebo prostě jen chcete větší klid, ale nechcete se zároveň vzdávat předností velkoměsta?

Developerská skupina Crestyl nabízí řešení, které v sobě spojuje nejen všechny výhody života v těsném sousedství metropole, ale zároveň nabízí i krásnou přírodu, rozličné možnosti sportovního a turistického vyžití přímo za humny, a prvotřídní design a kvalitu rezidenčního bydlení. Je jen na vás, zda preferujete poklidný venkov v sousedství prestižního golfového hřiště v projektu Zámecké zahrady nebo centrum historického města vzdáleného půl hodiny od centra Prahy v projektu Berounská brána.

Venkov, příroda a zároveň i prestižní lokalita

Krásná příroda, kvalitní bydlení a oceněné golfové hřiště v přímém sousedství se snoubí v unikátním projektu Zámeckých zahrad v obci Vysoký Újezd nedaleko Prahy. Jedná se o ideálně položené místo nabízející venkovsky klidné prostředí, ze kterého se během patnácti minut jízdy autem dostanete na pražské metro. Milovníci golfu pak jistě ocení bezprostřední blízkost prestižního golfového hřiště Albatross, které leží jen několik minut chůze od vaší budoucí rezidence. Bydlení v této lokalitě však uvítají jak sportovní nadšenci, tak i milovníci přírody. Zámecké zahrady se totiž nachází v těsném sousedství krásných zelených lesů, které přímo vybízí k dlouhým odpoledním procházkám nebo k rannímu běhu. Rodiny s dětmi pak jistě ocení nejen velká veřejná prostranství, ale i zahrady přiléhající k domům, dětské hřiště nebo nabídku připravovaného wellness hotelu.


Z portfolia projektu Zámeckých zahrad developerské skupiny Crestyl si vybere opravdu každý. Ti, kdo mají jasnou představu o svém budoucím bydlení, si mohou koupit plně zasíťované pozemky. Pro ostatní je tu možnost buď zakoupení již hotového domu, nebo postavení vlastního bydlení podle jednoho z mnoha návrhů na klíč. Crestyl však pamatoval i na ty, kteří by rádi bydleli v přírodě, ale nechtějí se starat o vlastní dům – pro ně jsou k dispozici dvě nízkopodlažní rezidence v samotném centru Vysokého Újezdu s téměř třemi desítkami bytů, které mohou posloužit také jako zázemí pro náruživé golfisty, kteří sem jen dojíždějí. 


Tato nově vznikající čtvrť přirozeně rozšiřuje centrum obce a všem obyvatelům a návštěvníkům nabídne také pestrou nabídku služeb a obchodů. A aby toho nebylo málo, rozsáhlou rekonstrukcí prochází také přilehlý zámek Vysoký Újezd, který se mění na butikový hotel s restaurací a špičkovým wellness zázemím.

Poklidný život v přírodě kousek od Prahy

Projekt Berounská brána je ideálním řešením pro ty, kdo chtějí vést poklidný sousedský život v menším městě opředeném historií a obklopeném krásnou přírodou, které leží nedaleko Prahy. Toto unikátní bydlení v samotném centru Berouna je přitom za poloviční cenu ve srovnání s obdobnými pražskými projekty na periferii, odkud se do centra metropole dostanete stejně rychle, jako ze svého nového bydlení v Berouně.


Místní rezidenty čeká každodenní výhled do překrásné zeleně přímo navazující na centrum města, která láká k mnoha sportovním a volnočasovým aktivitám. Samozřejmostí je pak i plná občanská vybavenost, včetně všech druhů služeb od lékařů, obchodů, až po široký výběr gastronomických podniků. Budoucí nájemníci mohou vybírat z bohaté nabídky jak bytů, tak řadových domů. Celkem je v nabídce 81 bytů o velikosti 1+1 až po 4+kk, velikost jednotlivých dvoupatrových řadových domků se pohybuje od 130 m2 po 195m2, přičemž všechny mají dispozice 4+kk. Součástí tohoto rezidenčního bydlení developerské skupiny Crestyl je i zřízení dvou parků, takže obyvatelé se skutečně budou nacházet nejen uprostřed města, ale i krásné zeleně, ve které budou zřízena například speciální místa na pořádání pikniků nebo fitness prvky pro ty, kdo preferují aktivnější trávení volného času.


Beroun je unikátní nejen tím, že je jeho centrum od roku 1992 městskou památkovou zónou, je plný zeleně a nabízí plnou občanskou vybavenost, ale poskytuje i výbornou dopravní dostupnost do Prahy nebo na letiště.  Do metropole se dostanete za 20 minut automobilem nebo něco málo přes půl hodiny jízdy vlakem. A přitom toto město leží na hranici dvou chráněných krajinných oblastí – Křivoklátska a Českého krasu. Umíte si snad představit příjemnější místo k bydlení?
23.02.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444