Bydlení s novým kabátem

Konec zimy je přesně tou dobou, kdy se mnoho lidí pouští do plánování rekonstrukce bytu či domu. Představy o novém bydlení jsou často velmi smělé. Ale jak si poradit s jejich uskutečněním? Plány a provedení můžete jistě svěřit odborníkům, stejně tak i financování – HYPO stavební spořitelna vám totiž přináší úvěr NADSTANDARD PRO, který je ideálním pomocníkem při jakékoliv rekonstrukci.

Překlenovací úvěr NADSTANDARD PRO je určen pro všechny, kteří se rozhodli zútulnit a zmodernizovat si své stávající bydlení. K jeho získání nemusíte mít naspořeny žádné finanční prostředky a potřebnou částku můžete čerpat ihned. S úvěrem NADSTANDARD PRO získáte neměnnou výší úrokové sazby již od 5 %, díky níž budete znát přesnou výši splátky úvěru po celou dobu jeho čerpání. Výše úvěru není nijak omezena, takže můžete směle popustit uzdu vaší fantazii a zařídit si bydlení přesně podle vašich přestav.

A jaké jsou výhody překlenovacího úvěru? „Při čerpání překlenovacího úvěru kromě splácení jeho úroky také nadále spoříte na svůj účet stavebního spoření. Právě díky tomuto spoření vložené prostředky zhodnocujete úrokem 2 % ročně a ještě čerpáte státní podporu ve výši až 3 000 Kč ročně,“ shrnuje výhody Eva Gruberová z HYPO stavební spořitelny.

Řekněme, že jste se tedy rozhodli rekonstruovat a chtěli byste si půjčit 200 tisíc Kč. Nemáte naspořeny žádné finanční prostředky a jste ochotni splácet úvěr po malých částkách, maximálně do 2 tisíc měsíčně. Jak bude takový úvěr vypadat v praxi? Uzavřete si u HYPO stavební spořitelny smlouvu o stavebním spoření v tarifu SMART a o úvěr si zažádáte. Vaše měsíční splátka bude činit 950 Kč a na svůj účet stavebního spoření budete posílat 800 Kč. Celkem tedy měsíčně zaplatíte 1 750 Kč. Po 7 letech a 10 měsících splníte podmínky pro získání úvěru ze stavebního spoření a budete splácet pouze 1 105 Kč po dobu 11ti let. Navíc během splácení úvěru ze stavebního spoření máte možnost kdykoliv a bez jakýchkoliv sankcí jednorázově umořit celý dluh, případně mimořádnými splátkami jeho výši výrazně snížit a zkrátit si tak dobu splácení.
26.02.2008

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444