Bydlení na míru s JN interier

Jsou lidé, které těší budovat své bydlení postupně hledáním, vymýšlením, dolaďováním. Ti, kteří podléhají náročnějšímu životnímu tempu anebo chtějí dobře bydlet, ale nebaví je věnovat zařízení bytu víc času než je nezbytné, volí raději možnost nechat si interiér navrhnout a realizovat na míru jako komplex v co nejkratším časovém úseku.

Jedním z takto komplexních řešení je i byt, jehož interiér na míru navrhovala a realizovala firma JN interier pro budoucí výherkyni soutěže krásy. Zadání znělo vybavit byt interiérem tak, aby stačilo vzít si sem s sebou zubní kartáček, pověsit na stěnu obraz dle vlastního výběru a na stůl koupit oblíbené květiny.

Jako materiál firma použila lamino zebrano supermat, kombinované se slonovou kostí, v kontrastu s hliníkem a matným sklem. Barevná a materiálová sladěnost vytváří příjemný a kompaktní interiér, který si relativně malý byt 2+kk určitě zaslouží.

Naši prohlídku začínáme v předsíni, kde je v zádveří ideální místo pro šatník na věci, které se aktuálně nosí a kam návštěvy odloží své svršky. Každý se potřebujeme před odchodem z bytu zkontrolovat pohledem do zrcadla, v boční chodbě do koupelny je pak vestavěná skříň na šaty a na ložní prádlo, koš na špinavé prádlo, krabice na boty, vysavač, žehlící prkno a úklidové prostředky, zkrátka vše nezbytné pro běžný chod domácnosti.

Obývací pokoj a kuchyň jsou situovány v jedné místnosti. Klasický jídelní stůl byl nahrazen barovým sezením pro každodenní stravování. Pro zvýraznění kontur jednoduché televizní sestavy a také v ložnici bylo použito zdvojené lepené desky o síle 3,6 cm.

V ložnici je místo jen na velikou postel s tuplovaným korpusem, noční stolky a komodu. Pro bezpečnější noční pohyb jsou použity zafrézované úchytky.

Doplňky a kuchyňské spotřebiče jsou důležitou součástí kuchyňské linky. V kuchyni jsou použity vnitřní zásuvky, vestavěný odpadkový koš a pořadače příborů. Policový sytém v komoře má spoustu nastavitelných polic a v koupeně je skříňka se spodním přesahem. Odraz zrcadla tedy neruší úchytka a otevírání dveří je pohodlnější.

20.11.2007 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444