Bydlení na kopci, se stanicí metra u nohou

Průzkumy mezi kupujícími odhalily, že Pražané dávájí před bydlením u Vltavy přednost pražským vrchům a kopcům. Bydlení na kopci si většina dotázaných spojuje s pojmy volný výhled, čistší ovzduší, dostatek zeleně v okolí.

Zejména na území Prahy 5 a Prahy 6 toto spojení platí. Zvlněný reliéf těchto městských čtvrtí pomohl zachovat množství zeleně v těsné blízkosti existující zástavby. Jedním z nových projektů, který takové bydlení na kopci nabízí, je právě dokončovaná Jinonická vyhlídka v Praze 5-Jinonicích.
 
Tento projekt nabízí zajímavé spojení polohy na hraně kopce a těsné blízkosti stanice metra. Nový dům s 64 byty nedávno vyrostl nad ulicí V Zářezu v Praze 5, naproti vstupu do stanice metra Jinonice. Pozičně navazuje na moderní zástavbu obytného souboru U Kříže a vytváří novou dominantu svého okolí. Dům stojí v lokalitě s rozvinutou sítí služeb včetně škol a přitom v blízkosti přírodního parku Vidoule. Díky atraktivní poloze a kvalitnímu vybavení zbývá na Jinonické vyhlídce už jen pětina neprodaných bytů. Pojďte se spolu s námi po novém domě rozhlédnout.
Nahlédnutí do vzorového bytu

Byty se právě dokončují, ale již na počátku září se otevřely dveře vzorového bytu o ploše 120 metrů čtverečních, který vám představujeme na fotografiích. Interiér vzorového bytu byl realizován ve spolupráci se  společností EXX. Základem se stala dispozice 4+kk  se dvěma koupelnami. Oproti standardu byly v bytě použity interiérové dveře o vyšší světlé výšce 210 cm a italské obklady a dlažby připomínající leštěný kámen. Vzorový byt Jinonická vyhlídka byl ve spolupráci se společností EXX kompletně zařízen a k prodeji je nabízen včetně vestavěného nábytku zahrnujícího kuchyňskou linku Leicht, interiérového osvětlení v celém bytě a vestavěné skříně ve vstupní hale bytu.

Byt na míru

V několika případech si kupující i dnes  mohou na Jinonické vyhlídce pořídit byt na míru. U třech větších bytových jednotek v horních patrech domu byl interiér prozatím ponechán bez finálních úprav. Kupující se při rozhodování o výběru materiálů může inspirovat vzorovým bytem anebo realizovat interiér podle vlastních představ. Největším takovým bytem je 4+kk v 5. podlaží s celkovou plochou 137 m2. Byt je umístěný ve špičce domu otočené k zelené stráni Vidoule a má výhledy na tři světové strany.
Vybavení dokončených bytů

S výjimkou třech jmenovaných bytů se ostatní byty dokončují, k předání budou připraveny na začátku roku 2013. Kvalitní vybavení bytu si u tohoto projektu můžete dopřát už ve standardní nabídce. V bytech jsou bezfalcové dveře, dřevěná eurookna, velkoformátové obklady a sanitární keramika Villeroy & Boch v koupelnách, třívrstvé dřevěné podlahy. Ve všech místnostech jsou datové sítě a rozvody TV. Byty ve 4. a 5. podlaží mají vyšší světlou výšku, místo obvyklých 260 cm mají 280 cm.

V ceně bytů je i kompletní elektronické zabezpečovací zařízení a příprava pro vnější žaluzie. Dům má kompletní elektronický protipožární systém (EPS) a kamery ve společných prostorech domu a podzemních garážích.

Co dělá bydlení dokonalým? Poloha


Jinonická vyhlídka je situována v oblíbené rezidenční čtvrti Jinonice. Z oken bytu budou mít jejich noví majitelé výhled na panorama Prahy i blízké zelené svahy Vidoule, údolí vilové čtvrti Košíře, na Strahov nebo kopec nad Radlicemi. To se podařilo díky umístění stavby na vrcholu svahu, orientaci a atraktivnímu kaskádovitému rozložení objektu.

Děti mají na dohled školku i základní školu, v sousedství je jedna z budov University Karlovy, autobusem nebo na kole se dostanete k areálu Německé školy. Pěšky i na kole se snadno dostanete jak do Prokopského údolí tak i k blízkému vrcholu Vidoule. Za nákupy, službami i zábavou můžete vyrážet do obchodních center Galerie Butovice, Nový Smíchov a Metropole Zličín, která jsou v několikaminutové dojezdové vzdálenosti. Občanskou vybavenost v okolí navíc brzy rozšíří nové centrum Prahy 5 – Q5 Waltrovka.

Doslova k nezaplacení je vynikající dopravní dostupnost Jinonické vyhlídky. Díky bezprostřední blízkosti stanice Jinonice trasy B - stačí pouhá minuta chůze - dojedete metrem k Andělu za 6 minut a do centra Prahy za 10 minut.
A tak, pokud hledáte rodinné bydlení s krásnými výhledy a s metrem u nohou, pojďte vstoupit! Bez objednání lze Jinonickou vyhlídku navštívit každý čtvrtek od 14-17 hodin.

Na Jinonické vyhlídce zbývá už jen 12 bytů.
Bližší informace o projektu a nabíce volných bytů získáte na adrese www.jinonickavyhlidka.cz
06.12.2012 | PR
  • TIDE REALITY spol. s r.o.

    Hledáte partnera, který bude vaším konzultantem i výkonným prodejcem? Prodej a marketing developerských projektů je jedním z pilířů naší činnosti. Stavíme na předešlých zkušenostech, ale přitom se neustále učíme novým věcem.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444