Bydlení Pod Vodárenskou věží láká na kvalitu a metro

Zatímco někteří developeři projekty tlumí a odprodávají, poptávka po kvalitních a zajištěných projektech je relativně stabilní. „Dříve lidé kupovali téměř cokoliv, hlavně, aby měli vlastní byt, ale dnes jsou mnohem náročnější a požadují vyšší přidanou hodnotu,“ vysvětluje Petr Fanta, generální ředitel společnosti Skanska Reality.

Právě s tímto vědomím zahajuje Skanska prodej 44 bytů v komorním projektu Pod Vodárenskou věží v Praze 8. Atraktivní bytový dům ve vyšším standardu a vzdálenosti 3 minuty od metra nabídne byty v kategoriích 1+kk až 3+kk, ceny včetně sklepní kóje, garážového stání a DPH začínají na 61 tisíci korunách za metr čtvereční.
První příznaky poklesu zaznamenal trh s byty letos na jaře. Pocítili jej zejména menší developeři a také společnosti, které financují své projekty z bankovních úvěrů. „Banky sice zpřísnily podmínky pro poskytování hypoték, nicméně na financování projektů využíváme zásadně zdroje naší mateřské společnosti, takže ani teď nemáme problém přicházet s přesně cílenými novinkami,“ říká Petr Fanta, generální ředitel společnosti Skanska Reality.

Takovou novinkou je i bytový dům Pod Vodárenskou věží, který vznikne mezi ulicemi Davídkova, Lhotákova a Pod Vodárenskou věží v Praze 8. Jeho obrovskou devizou je zejména dopravní dostupnost – dům je doslova na dohled od stanice metra Ládví a několika autobusových zastávek. Autem cesta do centra trvá 10 až 15 minut. V místě se nachází veškerá občanská vybavenost včetně nákupního a zábavního centra s multikinem, aquaparkem a zimním stadiónem.
Čtyřpatrový bytový dům nabídne celkem 44 bytů s dispozicemi od 1+kk do 3+kk a obytnou
plochou od 39 do 88,5 m2. Dva byty v pátém podlaží jsou navrženy s velkými střešními terasami. Standardní součástí každého bytu je sklepní kóje a balkón, lodžie nebo terasa. Ke větším bytům náleží i garážové stání.

Všechny byty budou nadstandardně vybaveny, v základní nabídce je například dřevěná třívrstvá plovoucí podlaha, keramická glazovaná dlažba, dřevěná eurookna či bezpečnostní dveře. Každý byt lze samozřejmě upravit přesně podle přání a požadavků zákazníka, který bude mít možnost řady klientských změn.

Základní informace:
Název: Bytový dům Pod Vodárenskou věží
Lokalita: Praha 8, Libeň
Investor: Skanska Reality a.s.
Počet bytů: 44
Velikost bytů: 1+kk až 3+kk
Cena: 61 718 Kč/m2 včetně sklepní kóje, garážového stání a DPH
Předpokládané zahájení výstavby: 30.10.2008
30.10.2008 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444