Bydlení Na Výšinách: Nové byty na Letné, bydlení s esencí svěžesti a kouzlem secese

Na dosah centra Prahy, avšak v poklidné lokalitě obklopené dvěma rozlehlými parky. Takové bydlení nabízí Letná, která vyniká také skvělou dopravní dostupností, ať již MHD, či autem. Na Letné nechybí restaurace a kavárny, kulturní a vzdělávací instituce, obchody, lékárny a vše, co tvoří dokonalou občanskou vybavenost. Přitom si z ruchu města snadno zaskočíte do stínu stromů nebo do přírodní sprchy slunečních paprsků.

Nezměrné příležitosti a skvostné letenské výhledy

Příležitostí pro relaxační procházky, pohyb na čerstvém vzduchu, běhání, vyjížďky na kole nebo na kolečkových bruslích je na Letné nespočet. Příjemnou atmosféru Letné navíc podtrhuje secesní šarm zdejších činžovních domů. Nechybí ani v ulici Na Výšinách, jen kousek od ulice Milady Horákové. Jeden z těchto skvostných domů jako Bydlení Na Výšinách reprezentuje aktuální rezidenční projekty společnosti PSN. Portfolio společnosti PSN zdobí i legendární Metronom, zasazený do příjemného prostředí Letenských sadů s úchvatným panoramatickým výhledem na Prahu a Pražský hrad. 

Jinou perspektivou ohromí i nedaleké Národní zemědělské muzeum prostřednictvím veřejnosti přístupné střešní terasy. Najdete tady také trávník k posezení, kde si můžete dopřát i piknik. Prahu odtud uvidíte s patřičným nadhledem, také díky expozici Živá zahrada s včelími úly nebo políčkem se zemědělskými plodinami. Výhledy se můžou kochat i obyvatelé Bydlení Na Výšinách, prostřednictvím renovovaných oken s izolačními trojskly nebo efektních balkonů s dobovým zábradlím. Historický dům stavitele Josefa Rychtery z počátku minulého století je získal s důmyslnou rekonstrukcí.
 
 

Rekonstrukce PSN kombinují genia loci časů minulých a budoucích

„Již po léta se v PSN soustředíme na kvalitní přestavby měšťanských a činžovních domů. A tento směr si zachováme i nyní, kdy se naše společnost velmi rozvíjí a více se zaměřuje na nový development a výstavbu větších územních celků. Rekonstrukce původních zdařilých domů vnímáme jako velice potřebné a smysluplné. Můžeme tak obnovit jejich krásu i historické kouzlo a zároveň do nich vnést moderní technologie a uživatelské standardy 21. století,“ říká Štěpán Smrčka, ředitel developmentu a projektového managementu společnosti PSN.

Také Bydlení Na Výšinách po citlivých úpravách nabídne celkem 18 komfortních moderních jednotek o dispozicích 1+kk až 3+kk a velikostech od 23 do 109 metrů čtverečních, v horních patrech pak luxusní mezonety. 
 
 
Kolaudace Bydlení Na Výšinách je naplánovaná na druhé čtvrtletí roku 2023. Prodej bytů na Letné, které vedle balkonu v přízemí doplňují i předzahrádky, společný dvorek s kolárnou nebo sklepní kóje, byl již spuštěn. Svůj byt si můžete vybrat na webu projektu bydleninavysinach.cz.

„Na projekt Bydlení Na Výšinách máme vydané stavební povolení a právě jsme zahájili stavební práce,“ popisuje aktuální fázi projektu Štěpán Smrčka a dodává: „Rekonstrukcí vytvořené bydlení v klidné ulici Na Výšinách v sobě spojí jednak ryze funkční, praktický styl s vysokým stupněm pohodlí a jednak moderní pojetí klasického městského života doplněné o esenci secese. Jistě osloví jednotlivce, páry, ale i rodiny s dětmi.“
 
 

Nové byty v Praze pro každého

Není to jenom Bydlení Na Výšinách. Společnost PSN má pestrou nabídku bytů v těch nejzajímavějších lokalitách Prahy včetně samého centra. Na Novém Městě pražském, v magické oblasti a stejnojmenné ulici Na Rybníčku si aktuálně můžete díky PSN pořídit nový byt v Rezidenci U Svatého Štěpána. Jedná se o soubor tří měšťanských domů v klasicistním stylu s prvky novorenesance. Nejstarší části rezidence navíc nesou zdivo gotické kaple Všech svatých ze čtrnáctého století. 

V Dejvicích se pak s PSN znovu probouzí do života činžovní dům stavitele Otakara Medka z Pardubic z roku 1929. Jako BackYard Dejvice láká na bydlení, kde je každý den perfektní. Více najdete na webu projektu backyarddejvice.cz.

Nové byty PSN zastupují i novostavby, jedna aktuálně vyrůstá na Vinohradech. Vila dům Na Vinici je zasazený v zeleni, v sousedství oblíbeného parku Grébovka. Nové byty na Vinohradech si můžete již nyní vybírat na webu projektu na-vinici.cz

23.03.2022 | PR
  • PSN s.r.o.

    Tančící dům, Dům Módy na Václavském náměstí, Palác Dlážděná v historickém srdci Prahy nebo unikátní proměna původní modřanské továrny v luxusní lofty Vanguard Prague. To jsou architektonické skvosty, které reprezentují portfolio PSN. Tvoří ho více než sedmdesát exkluzivních nemovitostí v Praze, Pardubicích a Hradci Králové. Vévodí jim pražský Metronom. Jeho kyvadlo začalo na Letné odměřovat čas v roce 1991, právě v roce, kdy se začal psát i příběh společnosti PSN. Tak jako si Stroj času vybudoval během let pozici jedné z ikon Prahy, stala se společnost PSN ikonou pražského realitního trhu, s Metronomem jako nedílnou součástí loga.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444