Buďte neustále v kontaktu s vaším domovem s pomocí chytrých produktů společnosti Legrand

Společnost Legrand přináší na trh chytré produkty svého programu ELIOT, pomocí kterých  lze ovládat dům odkudkoli. Název programu Eliot je spojením pojmů Electricity (elektrická energie) a Internet of Things (internet věcí). Prostřednictvím produktů z programu Eliot, které jsou připojeny k internetu, můžete vzdáleně využívat jejich funkce a analyzovat informace z nich získané.

Videotelefon Classe 300 WI-FI umožňuje otevírat dům nebo byt pomocí jednoduché aplikace v chytrém telefonu odkudkoli. Dokáže také vzdáleně otevírat vjezdové brány, zapnout zavlažování nebo kontrolovat interiérové a exteriérové kamery.

Smartphone s aplikací DOOR ENTRY pro Android nebo iOS, videotelefon Classe 300 Wi-Fi .


Aplikace DOOR ENTRY je ke stažení zdarma pro operační systémy Android (4.2. a vyšší) a iOS (8.2. a vyšší).

Smarther termostat WI-FI ovládá topení na dálku pomocí snadné aplikace, má elegantní design a je možné mít ho v povrchové i zapuštěné verzi. Termostat se jednoduše instaluje do standardních instalačních krabic, proto je vhodný i pro rekonstrukce. Termostat je vhodný pro všechny typy vytápění s výjimkou elektrických podlahových rohoží.       


Smartphone s aplikací BTICINO THERMOSTAT, pomocí telefonu lze ovládat několik instalací, z nichž každá může obsahovat až 4 termostaty s různými programy.


Aplikace BTICINO THERMOSTAT je ke stažení zdarma pro operační systémy Android (4.2. a vyšší) a iOS (8.2. a vyšší).
 
Prodlužovací přívod WI-FI nabízí vzdálené ovládaní spotřebičů (osvětlení, TV, rádio, atd.) zapojených k jednotlivým zásuvkám. Umožňuje nastavení různých scénářů, například simulace přítomnosti v domě pro odrazení zlodějů, upozorní vás na smartphone v případě výpadku el. proudu u připojeného spotřebiče. Můžete také dlouhodobě sledovat spotřebu el. energie.


Smartphone s aplikací Legrand Mobile Socket, prodlužovací přívod: 4x 2P+T dálkově ovládané pro připojení lampy, ledničky, mrazáku, AV techniky apod.


Aplikace LEGRAND MOBILE SOCKET je ke stažení zdarma pro operační systémy Android (4.2. a vyšší) a iOS (8.2. a vyšší).

Bezdrátový zvonek WI-FI pošle automaticky fotografii návštěvy na chytrý telefon a tím informuje, kdo stojí před dveřmi, i když právě nikdo není doma. Díky napájení AA bateriemi je ideální i pro renovace.


Vyzvánějící návštěva: její fotografie je přenesena na smartphone prostřednictvím Wi-Fi sítě nebo mobilního datového připojení. Smartphone s aplikací DOOR BELL.


Aplikace DOOR BELL je ke stažení zdarma pro operační systémy Android (4.2. a vyšší) a iOS (8.2. a vyšší).

Přístroje komunikující přes internet usnadňují život uživatelům domů či bytů. Pomáhají jim zůstat v kontaktu se svým domovem a někdy jej dokonce i vzdáleně řídit, a to bez nutnosti budovat složité systémy. Právě z tohoto důvodu Legrand přichází s produkty programu Eliot, které usnadňují v mnoha praktických aspektech život svým uživatelům. Produkty z programu Eliot potvrzují znění našeho sloganu DOTEK PŘINÁŠÍ ZMĚNU,“ vysvětluje Jan Pína, vedoucí oddělení marketingu společnosti Legrand.                                               

Smart produkty programu ELIOT zjednodušují život, zabezpečují naši bezpečnost, šetří elektrickou energii a představují směr, kam se bude svět technologií dál ubírat.
30.11.2017

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444