Broušení a renovace dřevěných parket

V dnešní době jsou v celé řadě interiérů položeny podlahy z kvalitních masivních parketových vlysů. Společnost A+HRCZ s.r.o. se dlouhodobě věnuje renovacím a broušení podlah z masivu, tedy i podlah parketových.

Jak to probíhá:

Broušení parketových podlah

K broušení parketových podlah, ale i podlah z masivu nebo plovoucích dřevěných podlah firma používá pouze kvalitní profesionální stroje - na celé plochy podlahy válcové brusky a na okraje podlah speciální brusky na okraje.

Brusky jsou při broušení opatřeny speciálními vaky, které zachycují částečky obroušené vrstvy podlahy i prach, který při broušení vzniká, a proto nehrozí jejich šíření ani po místnosti, ve které se práce na renovaci provádějí, ani v dalších interiérech bytu či veřejných prostor. Stále ale musíme mít na paměti, že jde o broušení, a tak reklamní slogany typu "odsajeme 99 % prachu" je třeba brát s rezervou. Firma však zaručuje, že malby v interiéru nepoškodí.

Po dokončení broušení a zbavení dřevěné parketové podlahy všech nečistot, původních laků a vosků se nanáší dvě vrstvy speciálního gelu, který parkety zpevňuje a zároveň zvýrazní neopakovatelnou kresbu dřeva

Dokončovací práce při renovaci parketových podlah

K olištování podlahy se v případě parketových podlah používají speciální parketové lišty z masivu. Jsou vyráběny ze stejné dřeviny, jako je celá podlaha. Po zaschnutí speciálního gelu se každá renovovaná podlaha opatří postupně několika vrstvami laku nebo tvrdého vosku s olejem. K dispozici je několik typů těchto materiálů. Zákazník se sám rozhodně, zda chce mít podlahu s lesklou, pololesklou nebo matnou povrchovou úpravou. Dokončovací práce při zaleštění parketové podlahy pak firma provádí pomocí rotační kotoučové brusky. 

Reference spokojených zákazníků

Společnost A+HRCZ s.r.o. má dlouholeté zkušenosti s renovacemi dřevěných podlah z masivu i parketových podlah. Pracuje nejen v interiérech bytů a rodinných domů, ale provádí také renovace v reprezentativních prostorách významných firem nebo v historických objektech. Z významných zakázek, které firma dokončila, může jmenovat například vilu Charlese de Gaulla, vilu Grébovka, prostory purkrabství hradu Karlštejn, interiéry pivovaru v Českém Brodě, taneční sál v Ovčárech nebo penzion Slapy. Mezi významné zakázky patřila také imitace staré tovární podlahy pro film Komisař Maigret.

Firma vždy dbá na kvalitu a dodržování všech technologických postupů při provádění renovací dřevěných podlah z masivu, dřevěných parketových podlah, ale i při realizaci nových podlah. Doporučí vhodný typ podlahové krytiny do daného interiéru. Pro více informací navštivte stránky www.aparket.com.
31.07.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444