BramacTherm - efektivní zateplení střechy

Jak vysoké budou náklady na topení, se do značné míry rozhoduje na vaší střeše. Teplo má totiž tu vlastnost, že stoupá vzhůru a také se nahoře ztrácí. A to zejména v případě, nemá-li střecha dostatečnou tepelnou izolaci.

Efektivní zateplení střechy zajistí nadkrokevní tepelná izolace BramacTherm, která funguje na bázi tenké vrstvy vysoce výkonné tepelně izolační látky – polyisokyanurátové pěny (PIR), což je materiál se znamenitou tepelně izolační schopností, s vysokou únosností a s přesvědčivou ekologickou bilancí. Umístění izolace nad krokvemi vytváří souvislou izolační vrstvu mezi střešní krytinou a krokvemi, díky níž se nevytvářejí tepelné mosty. Nejenže tak uspoříte množství energie, ale prokážete tak i svoji ohleduplnost k životnímu prostředí. Tento systém navíc zvětšuje prostor pod střechou a umožňuje využít zajímavého působení krokví v interiéru podkroví. Zároveň je rychle a čistě zpracovatelný.

Bramac nenabízí pouze jednu tepelnou izolaci, dává na výběr hned tři:

Pro rekonstrukce

BramacTherm Kompakt – řešení v rámci rekonstrukcí.
Difuzní tepelný izolant pro rekonstrukce i novostavby. Vlhkost vznikající při provozu domácnosti může být odvedena ven, avšak venkovní vlhkost nemůže vniknout dovnitř. Výsledkem je příjemné a zdravé vnitřní prostředí. Celoplošné položení izolantu BramacTherm Kompakt nad krokve zabrání tepelným mostům. Utěsněním doplňkové hydroizolační fólie pomocí integrovaných lepicích proužků je zajištěna bezpečnost proti dešťové vodě a větrotěsnost.

Pro novostavby

BramacTherm Top – ideální tepelná izolace pro novostavby.
Vysoce výkonný tepelný izolant s mimořádně nízkým součinitelem tepelné vodivosti.
Nepatrná tepelná vodivost umožňuje maximální izolační účinek při malých tloušťkách tepelného izolantu. Celoplošné položení izolantu BramacTherm Top nad krokve zabrání tepelným mostům. Utěsněním doplňkové hydroizolační fólie pomocí integrovaných
lepicích proužků je zajištěna bezpečnost proti dešťové vodě a větrotěsnost.

BramacTherm Pro – kombinované řešení.
Ideální tepelná izolace pro kombinaci mezikrokevní a nadkrokevní tepelné izolace. Celoplošné položení izolantu BramacTherm Pro nad krokve minimalizuje tepelné mosty. Utěsněním doplňkové hydroizolační fólie pomocí integrovaných lepicích proužků je zajištěna bezpečnost proti dešťové vodě a větrotěsnost.

Zájemcům z řad stavebníků či širší veřejnosti Bramac nabízí bezplatné servisní posouzení konkrétní stavby a to s důrazem na hodnoty součinitele prostupu tepla U, ochranu tepla a šíření vlhkosti konstrukcí a připevnění systémovými vruty.  K posouzení stačí vyplnit dotazník dostupný na www.bramac.cz.
 
Se značkou Bramac získává stavitel, kromě nadkrokevní tepelné izolace a veškerého příslušenství, kompletní a především vzájemně kombinovatelný střešní systém od střešních tašek, přes okapy, až po solární kolektory.

26.09.2012 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444