Bramac má řešení pro každého

Bramac je synonymem kompletního, moderního a zejména kvalitního řešení střechy. Střešní systém Bramac zahrnuje nejen širokou nabídku modelů kvalitních betonových tašek, ale také množství střešních doplňků, okapové systémy StabiCor a dokonce solární kolektor Bramac.

Každému zákazníkovi tak mohou odborníci z firmy Bramac střešní systémy navrhnout v rámci zákaznického servisu řešení střechy přímo na míru, dle jeho požadavků a možností. Patnáctiletá záruka poskytovaná na funkčnost střešního systému Bramac v kombinaci s třicetiletou zárukou na kvalitu tašek je u nás zcela mimořádná. Ze strany společnosti Bramac se však nejedná o nijak riskantní krok, protože tašky Bramac svojí kvalitou zcela převyšují předepsané normy. I historie potvrzuje, že betonové tašky chrání domy déle než sto let. Kombinace kvalitního materiálu, vynikajících služeb pro zákazníky a jistoty v podobě bezkonkurenčních záruk poskytovaných na systém Bramac je důvodem, proč je v současné době nejvíce nových střech realizováno právě s využitím systému Bramac.

 

Kvalitní materiály, funkční systém

Ze široké nabídky střešních tašek Bramac si vybere každý zákazník tu „svou“. Společnost Bramac střešní systémy nabízí 8 různých modelů vysoce kvalitních betonových tašek od tradičních typů, až po tašky odpovídající nejnovějším trendům, a to v mnoha atraktivních barvách a s různými možnostmi povrchových úprav. Ke konkrétnímu modelu tašky si zákazník může vybrat okapový systém Bramac StabiCor, a to plastový nebo z ocelového pozinkovaného plechu s ochrannou barevnou vrstvou.

Ohřívat vodu v domě i v bazénu nebo podporovat vytápění domu je možné s pomocí solárního kolektoru Bramac. Solární kolektor Bramac je použitelný do různých typů skládaných střešních krytin, nejvýhodnější je jeho vsazení do krytiny Bramac. Rozměry kolektoru jsou totiž přizpůsobeny rozměrům střešní krytiny a montáž je navíc urychlena tím, že není nutné dodatečné oplechování, solární kolektor Bramac je dodáván s integrovaným hliníkovým rámem.

Kolektor Bramac tak nabízí čisté a estetické řešení. Všechny tyto prvky společně tvoří střešní systém Bramac. Zvolí-li investor pro svou střechu systém Bramac, obdrží navíc na funkčnost tohoho systému bezkonkurenční záruku 15 let. Tato, na trhu mimořádná záruka firmy Bramac platí na funkčnost celého střešního systému a běží souběžně s tradiční 30-tiletou zárukou na tašky. Mimořádnou 15-tiletou záruku na funkčnost kompletního střešního systému poskytuje firma Bramac střešní systémy jako jediný výrobce na trhu.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Bezplatné poradenství a špičkový servis

Společnost Bramac střešní systémy přináší špičkový servis a poradenství. S výběrem konkrétního modelu jim ochotně poradí tým zkušených odborníků. Samozřejmostí je bezplatný návrh celé střechy včetně doplňků, okapového i solárního systému tak, aby byly respektovány nejen požadavky a preference zákazníka, ale také byl brán ohled na lokalitu či přírodní podmínky. Přitom díky široké nabídce modelů a povrchových úprav lze vybírat střechu i dle finančních možností každého klienta.

Maximální odolnost při srovnatelném zatížení

Historie potvrdila, že kvalitní betonové střešní tašky lze bez problémů používat déle než 100 let. Pevnost tohoto materiálu se totiž, na rozdíl od ostatních, v průběhu užívání ještě zvyšuje. Vysoké zhutnění při výrobě zajišťuje kromě pevnosti i minimální nasákavost, která je předpokladem pro vysokou mrazuvzornost. Vysoké zhutnění zaručuje i vysokou odolnost vůči mechanickému namáhání (např. silné krupobití). Betonové tašky Bramac jsou nehořlavé a ke změnám tvaru nedochází ani vlivem teploty, zatížení či vlhkosti. I v těch nejnáročnějších podmínkách si zachovávají svůj původní tvar. Použití betonových tašek však neznamená větší zatížení střechy – hmotnost betonové krytiny je srovnatelná s taškami z pálené hlíny.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Zázemí silných celosvětových koncernů

Za patnáct let působení v České republice se značka Bramac stala symbolem kvality a jistoty. Společnosti Bramac střešní systémy se podařilo získat vedoucí postavení na trhu střešních krytin, o čemž svědčí 600 milionů dosud prodaných kusů tašek Bramac. Firma Bramac využívá know-how celosvětově nejúspěšnějších koncernů – Lafarge Roofing (světová jednička v řešení střešních systémů) a Wienerberger (největší výrobce cihel), které jsou majiteli společnosti Bramac. Dlouholeté zkušenosti, nejmodernější technologie a testování výrobků zajišťují opravdu světovou kvalitu všech materiálů Bramac. Střešní tašky společně s doplňky jsou pravidelně testovány v nejmodernějších laboratořích koncernu. Při vývoji nových modelů, povrchových úprav a doplňků využívá Bramac výsledky těchto testů a zároveň reaguje na nové podněty a zvyšující se požadavky zákazníků.

Systém Bramac jako příspěvek ke zlepšení životního prostředí

Ekologický aspekt výroby v posledních letech stále nabývá na významu. Betonová krytina se vyrábí z přírodních surovin s minimálními nároky na spotřebu energií a s nejmenším možným zatížením životního prostředí plynnými či tuhými emisemi z výrobní technologie. Tašky z betonu se nevypalují a tudíž spotřebovávají výrazně méně energií a méně zatěžují životní prostředí. Tašky Bramac jsou také jedním z mála plně recyklovatelných materiálů, který je znovu použitelný při výrobě tašek. Volba střechy Bramac tak může být příspěvkem ke zlepšení životního prostředí, zvláště pokud je součástí střešního systému také solární systém Bramac.
25.09.2007 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444