Bohémská duše v bydlení

Decore Ocra je plodem nevšední krásy přírody a trendu moderní doby. Jeho neotřelý půvab pronikající pod povrch spojuje šedou realitu s barvitou minulostí. Působivou barevnou hravostí okouzlí. Smyslným šarmem uhrane.  Je to čaroděj ze země TechniStone®. Kouzelnou hůlkou odemyká bránu do našich duší, snů, fantazií a přání. Je průvodcem na cestě přirozenosti, směřující do pravé podstaty našeho bytí se všemi nedokonalostmi. Učí nás vnímat svět bez příkras a pozlátek, prostě takový, jaký skutečně je.

Opravdový, ryzí, někdy až surový a drsný, ale také nádherný a laskavý. Svojí svérázností a originalitou se vymyká běžným stereotypům. Inspirován surovou krásou industriálních budov a přírodních materiálů posouvá hranice moderního bydlení a jde dál. Až za hranice netušených možností. Oduševnělou něhou oslovuje, smyslným pohledem podmaňuje. Decore Ocra je bohémem v bydlení s ohnivýma očima a citlivou duší.

Magický dotek okrové fantazie s šedou prozíravostí dodá interiéru styl a eleganci a vytvoří netradiční bydlení s uvolněnou atmosférou městských periférií a nádechem bohémství.


Dokonalé souznění surovosti urbanismu a živosti přírody.

Neurvalý vzhled povyšuje na svéráznou dekoraci. Dramatičnost akcentu dekoru zjemní světlejší tóny se širší škálou šedých, bílých a béžových odstínů. Souzní i s černou barvou a nebojí se ani pestřejších výzev.  Hra se světlem oživí prostory a dodá jim zvláštní náboj, charisma a magnetismus.

Svojí přirozeností ozvláštní kuchyňské nebo koupelnové prostory, pracovny, otevřené haly. Bude se skvěle vyjímat jako konferenční stolek nebo obklad stěn.

Tvrzený kamen TechniStone® Decore Ocra se stane partnerem, jakého jste si vždy přáli mít. Je spolehlivý. Šetrný k přírodě.  Má pevný, silný, odolný charakter a vrozenou dlouhověkost.


Vzhledem drsňák, srdcem něžný umělec. Vyvolává obdiv a přeci nevyčnívá. Povznáší i uzemňuje. Vyvolává emoce, zklidňuje mysl. Decore Ocra je vizionář měnící sny a fantazie v nadčasový interiér plný života a neotřelé krásy.
23.02.2021 | PR
  • Technistone, s.r.o.

    Společnost Technistone, s.r.o., se sídlem v Hradci Králové, je špičkovým světovým výrobcem tvrzeného kamene. Tento vysoce kvalitní materiál je pro své jedinečné vlastnosti a nadčasový design vyhledáván architekty, designéry i koncovými zákazníky. Zájem o tvrzený kámen TechniStone® neustále roste především v zahraničí, kde máme díky rozsáhlé distribuční síti zastoupení v desítkách zemí světa. Stále oblíbenějším se ale stává i v České republice. V roce 2019 se firma Technistone stala součástí americké společnosti Wilsonart® Engineered Surfaces, celosvětového lídra ve výrobě materiálů pro interiéry budov.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444