Bluetooth audio přijímač: Poslouchejte hudbu kdekoliv v domácnosti

Svou vybranou radiovou stanici, pečlivě sestavený playlist nebo nejnovější album vaší oblíbené kapely – to vše si nyní můžete pustit kdekoliv v interiéru. Společnost Schneider Electric představila zabudovaný Bluetooth audio přijímač.

Na novém modulu Unica Bluetooth si můžete pouštět oblíbenou hudbu, audio knihy a dětem třeba pohádky při usínání, které máte uloženy v mobilu, tabletu, počítači, ale také na klasickém přehrávači CD/DVD. Nechte bytem znít streamované audio služby z internetu, jako je Spotify apod. Chystáte narozeninovou oslavu nebo jinou party? Vyzvěte hosty, ať si vyberou vlastní oblíbenou písničku a sdílejte ji pohodlně přes Bluetooth. Tato funkční technologie zaujme každého fanouška vychytávek pro inteligentní bydlení. 
 

Jak Bluetooth audio přijímač funguje?

Audio přijímač se s externím zdrojem spojí buď bezdrátově pomocí Bluetooth technologie, nebo jack konektorem, který je umístěn na přední straně přijímače. Audio příijímač funguje na podobném principu jako propojení vašeho telefonu s handsfree zařízením ve vašem autě. 
 

Nenápadný, a přitom poutavý design

Audio přijímač Unica Bluetooth lze objednat s reproduktory, vhodnými k instalaci do podhledů. Získáte tak velmi elegantní zařízení se špičkovým zvukem.  Audio přijímač, který se instaluje do klasické zásuvkové krabičky, je dodáván ve třech základních barvách Polar, Grafit a Aluminium.

Pokud byste měli zájem o kompletní sadu, získáte tak dva 2.5“ reproduktory, které jsou určené pro zabudování do podhledu. Reproduktory mají impedanci 8 Ohm a výkon 2.5 W každý. Jeden reproduktor je navržen pro ozvučení cca. 15 m2 prostoru a montáž do podhledu šíření zvuku dále pomůže. Pokud by někomu nestačily tyto dva reproduktory, lze na audio přijímač zapojit čtyři nebo dokonce osm reproduktorů. Při připojení více reproduktorů je nutné je připojit paralelně a zajistit, aby výsledná impedance každé větve nebyla nižší než 4 ohmy. To znamená, že při připojení osmi reproduktorů je nutné použít reproduktory s impedancí 16 Ohmů. 

 

Pro opravdové „audiofily“

Rádi si zvuk užíváte na maximum a v plné kvalitě na HiFi soupravě? Pak tu pro vás máme doporučení: Výstup z Bluetooth audio přijímače je možné vyvést na koncovou reproduktorovou zásuvku Unica (MGU3.487.18) a z této jej propojit s kvalitním HiFi zesilovačem a výkonnou aparaturou.

Výhodou Bluetooth audio přijímače je jednoduchost jeho propojení se zdrojem signálu. Můžete pohodlně poslouchat hudbu kdekoliv v domácnosti. A když pořádáte oslavu s přáteli, nechte je, ať si playlist sestaví sami - jejich hudební nahrávky sdílejte pohodlně právě přes Bluetooth.

Schéma zapojení:
14.06.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444