Bioklimatické pergoly - řešení pro každou příležitost a do každého počasí

V současnosti jsou nejmodernějším trendem mezi hliníkovými pergolami bioklimatické pergoly. Chrání před deštěm, odvětrávají přehřátý vzduch, případně fungují i jako ochrana proti větru a zvídavým pohledům.

Bioklimatická pergola s naklápěcími lamelami vám vyrazí dech svou jednoduchostí a funkčností. Tyto hliníkové pergoly ROLROLS v minimalistickém designu jsou bezúdržbové, s dlouhou životností a vysokou variabilitou a využívají nejmodernější technologie řízení včetně ovládání smartphonem či napojení na systém inteligentního domu.
 
Robustní celohliníková konstrukce zajišťuje dlouhou životnost a polohování lamel v úhlu až 140° umožňuje dokonale funkční design.  Zastihne-li vás déšť, stačí zaklopit lamely a rázem vznikne vodotěsná střecha s odvodem vody do určené stojny.
 
Bioklimatická pergola má elektropohon i řídící jednotku integrovanou uvnitř konstrukce, což nenaruší vzhled pergoly či domu. Design je velice důležitý, proto jsme schopni dodat i namontovat pergolu vč. kvalitní terasové podlahy a povrch pergoly lze volit i ve strukturovaném provedení. Samozřejmostí je integrovaný svod vody ve zvolené stojně.
 
 
Společnost ROLROLS  zabývající se interierovou i exterierovou stínící technikou má v nabídce mnoho typů pergol.

Vybírat můžeme z pergol s látkovou střechou, jako například typy s baldachýnem, případně pergolomarkýzy, kdy je látka fixovaná a odolnější větru než klasická markýza.

Další možností je pevné zastřešení a to buď polykarbonátem, sklem či lamelami. Pevně zastřešené pergoly je možné spojovat, vznikne tak mnohem větší zastíněná/zastřešená plocha.

Novinkou je pergola se shrnovacími lamelami nebo kubická pergola s prosklenou střechou.
 
 
Variabilita znamená i spoustu možností doplňků. LED osvětlení, pro chladnější večery je v nabídce společnosti ROLROLS topná rampa s možností regulace a dálkovým ovládáním, aby produkt splňoval nejvyšší nároky na komfort. Dále lze volit např. vestavnou bluetooth soustavu s FM, čidla proti větru, dešti...

Vhodným funkčním prvkem jsou též screenové rolety se ZIPovým vedením, které ochrání před větrem, nepříjemnými paprsky nízkého slunce a zároveň poskytují dostatečné soukromí. Případně lze volit skleněné posuvné boční stěny.  
 
 
Doporučujeme navštívit vzorkovou prodejnu ROLROLS v pražských Řepích, Makovského 1392/2b a prohlédnout a vyzkoušet si nabízené možnosti.

www.rolrols.cz
www.facebook.com/rolrols
instagram.com/rolrols.praha
28.01.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444