Bioklimatická hliníková pergola ARTOSI s unikátními doplňky

Bioklimatická hliníková pergola ARTOSI byla v ryze české společnosti ISOTRA vyvinuta s důrazem na přesnost, kvalitu zpracování a možnosti individuálních úprav. Pergola se v mnoha ohledech přizpůsobí zahradě i vašim potřebám.

Pergolu ARTOSI lze namontovat ke stěně domu nebo nechat samostatně stojící. Stojku pergoly posunete až o 1 metr mimo roh pergoly směrem dovnitř. Jednotlivé pergoly lze k sobě spojit, přičemž ve spoji pak zůstává pouze jedna stojka. Pergola může mít na šířku 4,5 metru, výsuv až 7 metrů a výšku až 3 metry.

Slaďte barvy na terase

Unikátností pergoly ARTOSI je možnost rozdělení střechy na dvě sekce, které lze ovládat samostatně. Můžete tak komfortně pomocí dálkového ovladače regulovat proudění světla, tepla i vzduchu v libovolné části pergoly podle pozice slunečních paprsků během celého dne. Díky vlastní vysokokapacitní moderní lakovně můžeme lakovat konstrukci i lamely pergoly do široké barevné škály a povrchových úprav. 

Unikátní doplňky pergoly

Boky pergoly se dají snadno doplnit o screenové látkové rolety i LED pásek s volbou teplého nebo studeného odstínu osvětlení. Společnost ISOTRA vyvinula vlastní screenovou roletu ALFA-ZIP určenou speciálně pro instalaci do pergoly ARTOSI. Pro roletu lze vybírat ze široké nabídky látek včetně plně zatemňujících. Lakované komponenty rolety lze s pergolou přesně barevně sladit.

Díky rozšíření výroby pergoly ze 4 na 4,5 metru byla vyvinuta screenová roleta ALFA PLUS –ZIP, která nabízí oproti screenové roletě ALFA možnost větší šířky, a to až 4,8 m. Pergola i roleta jdou tak spolu dál ruku v ruce a po jejich společném pořízení bude čas strávený na vaší zahradě či terase ještě delší a komfortnější.
Pergola Artosi včetně screenové rolety ALFA
 

Luxus v podobě zasklení 

Bioklimatická, hliníková pergola ARTOSI se neustále inovuje. A tak vedle screenových rolet ALFA a ALFA-PLUS přináší firma ISOTRA na trh také možnost zasklení stran pergoly posuvným rámovým nebo bezrámovým systémem.

Posuvný rámový nebo bezrámový systém ARTOSI GLASS je téměř neviditelný a nepřekáží výhledu do zahrady nebo krajiny. Dokonale chrání před hlukem, prachem a nepřízni počasí. Dokáže zpříjemnit a prodloužit váš čas strávený na terase. Otevírání je lehké a tiché pouhým posunutím za madlo, kdy se jednotlivé skleněné rámy zasunují za sebe do stran. Zasklení je možné vybavit zámkem a terasu tak zcela zabezpečit. Rámy a kolejnice si můžete standardně zvolit v šedé nebo bílé barvě, příplatkově si je pak můžete sladit s pergolou ARTOSI i screenovou roletou ALFA. 
Pergola Artosi s bezrámovým zasklením

Mistrovství v atypickém provedení

Díky vlastní technologii, vývoji i výrobě není problém vyrobit pergolu přesně tak, jak ji potřebujete, na míru prostředí, ve kterém vám bude poskytovat každodenní komfort. Není problém mít pergolu bez stojek, která slouží jako zastřešení závětří (prostor před hlavními dveřmi domu) nebo terasy mezi dvěma domy. Můžete mít pergolu s jednou či více stojkami různé výšky, používat ji nejen jako zastřešení terasy, ale i jako přístřešek auta nebo jako zakrytí bazénu či vířivky.
14.07.2022 | PR
  • ISOTRA a.s.

    ISOTRA je technologickým lídrem v oblasti stínicí techniky nejen v ČR, ale i ve světě. Na trhu působí již od roku 1992. Vlastní vývojem a výrobou tvoří interiérové i exteriérové žaluzie , předokenní venkovní rolety , látkové rolety , solární žaluzie , plisse , japonské stěny , screenové rolety , sítě proti hmyzu , markýzy , verandy a v neposlední řadě pergoly .


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444