Bezpečný domov na míru, to jsou bezpečnostní dveře Golias

Dveře, které odolají živlům i zlodějům, vrtačce i páčidlům. Takové bezpečnostní požadavky má asi každý z nás pro své bydlení. Jak ale zvolit kvalitu, která pomůže spolehlivě ochránit vás i vaše soukromí? Vsaďte na prověřenou kvalitu bezpečnostních dveří RC3 Golias, které můžete s DODO for life nyní získat na míru za skvělou podzimní cenu s 15% slevou.

Přemýšleli jste někdy nad tím, jestli jsou vaše dveře skutečně bezpečné? Zda zloděje odradí, nebo naopak přilákají? Dokážou také odolat nežádoucímu hluku nebo ohrožení v případě požáru? Máme pro vás inspiraci, díky které objevíte ty správné ochránce pro svůj domov – nyní navíc s DODO for life za jedinečnou zvýhodněnou cenu.

Dřevěné bezpečnostní dveře Sapeli RC3 GOLIAS nabízí vysokou odolnost vůči statickému a dynamickému zatížení. Zvládnou vzdorovat zlodějům s páčidlem o délce až 70 cm, fyzickému útoku, ruční mechanické vrtačce, ale i delšímu šroubováku. Vybavené jsou také speciálním tříbodovým hákovým zámkem se závorou.



Kromě zlodějů si díky protipožární úpravě a kouřotěsnosti poradí rovněž s ohrožením v podobě kouře či dokonce ohně. Zároveň nabízí dokonalou zvukotěsnost až do 43 dB. I díky své tloušťce 6,7 cm a použitým materiálům oboustranně izolují okolní zvuky a dopřejí vám zasloužený odpočinek i soukromí.

Skvělé je, že nemusíte dělat kompromisy. Bohatá nabídka dekorů a povrchů vám umožní nechat si interiérové dveře Sapeli vyrobit přesně podle svých představ a požadavků na míru. Navíc z každé strany mohou mít jinou úpravu, proto budou slušet jak domovní chodbě, tak vašemu domu či bytu.
Nenechte si ujít jedinečnou příležitost a skvělou slevu ve výši 15 %. Akce Sapeli platí do 31. 10. 2019 na komplet dveří se zárubněmi.

Vyberte si nové bezpečnostní dveře v některé ze značkových prodejen DODO for life na sedmi místech v Praze, dále v Čestlicích, v Mladé Boleslavi nebo Plzni.

18.09.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444