Bezpečnost může být i krásná

Jestliže vám není lhostejné bezpečí vaší rodiny i majetku, seznamte se s novou generací venkovních snímačů pohybu, které dokážou zachytit nezvaného návštěvníka ve vzdálenosti až 16 m. Tito strážci spolehlivě ohlídají nejen přístupové cesty u domků v řadové zástavbě, ale snadno zmapují i okolí velkých komerčních objektů.

Typy snímačů
Venkovní snímače pohybu jsou vhodné pro všechny typy budov i různě velké plochy. Svého strážce si vybírejte podle toho, jaký potřebujete zachytit úhel a dosah. 
 
  • Pro malé pozemky, či řadové domy volte snímače s úhlem zachycení 70° nebo 110°. Snímače jsou extrémně kompaktní a ploché. S výškou pouhých 3 cm jsou na zdi nenápadné, nicméně velmi citlivé a přesné s dosahem až 12 m. 
  • Pokud chcete skutečně výkonný snímač, který dokáže monitorovat široký úhel i vzdálenost, vyberte si mezi snímači se záběrem 220° nebo 280° a dosahem až 16 m.  Tito „hlídací psi“ se vyrábějí se 4 úrovněmi automatické detekce. 
Domovní strážci Busch-Wächter® MasterLINE vynikají perfektními technickými vlastnostmi a funkcemi. Jejich dokonalý tvar a design pochází od mezinárodního designéra Hadi Teherani. Zájemcům je k dispozici devět modelů ve čtyřech barvách šitých na míru pro různé aplikace a pro přizpůsobení se vzhledu a stylu domu. 
 
Domovní strážci disponují také speciální funkcí: selektivní rovinnou charakteristikou, která nereaguje na pohyb pod úrovní instalace. Váš pobíhající pes nebo kočka si tak nerozsvítí. Bezpotenciálový výstup dvouzónového strážce lze využít i jako soumrakový spínač nezávislý na pohybu. 

Jednoduchá montáž a úspora
Společným rysem všech přístrojů je maximálně zjednodušená montáž: prosté nacvaknutí na základnu, s možností ochrany proti demontáži. Důraz je kladen také na úspory – vlastní spotřeba je menší než 1 W. Komu by se nechtělo ze štaflí nahoru a dolů, může využít servisní dálkový ovladač. Samozřejmostí u všech snímačů pohybu je ochrana před odcizením.

Více informací na www.117.abb.com
04.12.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444