Bez čeho se na zahradě na podzim neobejdete?

Koncem srpna si užíváme ještě dostatek teplých dní, přesto je už vhodné myslet na blížící se podzim a plánovat si výsadbu a přesazování stromků, keřů a trvalek.

Při podzimní výsadbě stromů a keřů se neobejdete bez Hydrobox®

Počasí nás v posledních letech trápí velkým suchem, proto je vhodné připravit se na to už při podzimní výsadbě a přesazování stromů, keřů a trvalek.

Hydrobox® je revoluční patentovaný polštářek, který se postará o přirozené zavlažování zahradních i pokojových květin, stromů, keřů a dalších rostlin. Díky svým schopnostem dodá Hydrobox® rostlinám optimální vláhu po dlouhou dobu.

Samozavlažovací polštářek Hydrobox® umisťujeme při výsadbě a přesazování na dno květináče nebo do zemi pod rostlinu. Tam vstřebává vodu, která se v půdě nachází a ukládá ji v blízkosti kořenů. Díky tomu kořenový systém nezávisle na zalévání může vstřebávat vodu v optimálním množství a době, která je nejvhodnější pro správný vývoj rostliny. Tím Hydrobox® prodlužuje dobu mezi zaléváním, snižuje spotřebu vody až o 50 % a zlepšuje rozvoj kořenového systému.

Připravte se na příští suché léto včas a pořiďte svým rostlinám Hydrobox®. Vyrábí v několika variantách velikostí a tvarů, každá velikost je přizpůsobena pro jiný druh rostlin - hrnkových nebo zahradních.

Vyberte si pro své rostliny správnou velikost v e-shopu Benco.cz.



Trávník na podzim

Září a teplý říjen je vhodné období také pro výsev nového trávníku. Slunce už tolik nepálí a potřeba zavlažování není tak velká jako v letních měsících. Pro výsev použijte organický substrát HomeOgarden s kokosovým vláknem. Zlepší kyprost a vzdušnost půdy a sníží potřebu zalévání až o 50 %. Před výsevem nového trávníku, i na podzimní hnojení trávníku stávajícího, použijte organickou výživu HomeOgarden. Přirozeným způsobem, bez umělých hnojiv, zlepší růst trávy a zvětší listovou hmotu, odolnost vůči sešlapání a suchu. Pokud chováte psy a jiná domácí zvířata, nemusíte mít strach z neúmyslného požití granulí s hnojivem, protože hnojivo neobsahuje žádnou chemii.

Substráty a hnojiva HomeOgarden kupte na Benco.cz.

28.08.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444