Bemett nabízí nejlevnější bytový projekt v Praze a okolí

Přestože ceny bytů v poslední době zase rostou, developerská společnost BEMETT a.s. začíná s prodejem absolutně nejlevnějšího bytového projektu v Praze a okolí.
Projekt „startovacích“ bytů Chýně na Praze – západ začíná na pouhých 24 tis. Kč včetně DPH, což odpovídá cenové úrovni roku 2006.

BEMETT nově v Chýni nabízí byty za průměrnou cenu 29.500 Kč/m2 vč. DPH
Levné startovací bydlení si své zákazníky nachází rychleji, oproti bytům ve vyšší cenové hladině. Proto se nadále snažíme zůstat leaderem nejlevnějšího nového bydlení v Praze i Brně, a to při zachování vysoké kvality nabízených novostaveb,“ uvedl marketingový manažer developerské společnosti BEMETT a.s. Jan Koubík.

Ceny nových bytů v Chýni se tak přiblížily až na úroveň panelákových bytů na okraji Prahy, oproti kterým však poskytují vyšší komfort bydlení a také lepší energetické parametry.

Všechny byty, které v současnosti developeři v ČR staví, s přehledem splňují energetickou kategorii B, nebo C,“ konstatoval ředitel společnosti HYPOASISTENT Pavel Bultas. Další výhodou nových bytů jsou podle něj nízké poplatky do společného fondu oprav. Vzhledem k současnému vývoji cen a také momentální situace nízkých úrokových sazeb hypoték se tak podle něj dá očekávat, že nová levná výstavba přiláká i ty zájemce, kteří dosud dávali přednost starším bytům na panelových sídlištích.
11.12.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444