Bazarová lednice

Nákup nové chladničky nebo mrazáku může být často finančně náročný. Kupovat však léta používanou ledničku, kterou byste navíc museli vydezinfikovat a podrobit servisní prohlídce, vyžaduje spoustu úsilí a výsledek je nejistý.

Existují ale i možnosti, jak si pořídit zánovní produkt a ušetřit nějaké finance bez rizika. Vybírat můžete ze tří různých kategorií použitých produktů.

Rozbaleno


Do kategorie rozbaleno spadá zboží, které bylo rozbaleno za účelem předvádění nebo nafocení, nebo které bylo vráceno zákazníkem. Samozřejmostí u tohoto druhu zboží je plné příslušenství a záruka v délce minimálně 24 měsíců. Tedy, kromě jiného než původního obalu je zboží plně funkční a v záruce.

Zánovní


Krátkodobě používané zboží, které prošlo kontrolou odborníků - taková je charakteristika kategorie zánovní. Zboží dostanete za výhodnější cenu a záruka na takové zboží je 21 měsíců.

Použité


V této kategorii naleznete zboží, které bylo používané, ale stále je plně funkční a je nadále možné ho plně využívat. Na zboží v kategorii použité se vztahuje záruka 12 měsíců.

Přemýšlíte-li tedy o zakoupení bazarové lednice, máte spoustu možností, jak ušetřit peníze a zároveň získat kvalitní produkt v záruce.
31.03.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444