BackYard Dejvice: Nový rezidenční projekt v Praze, který hledal inspiraci ve Velké Británii

Dejvice představují prestižní pražskou čtvrť s monumentální podobou, která se rodila dle plánů Antonína Engela již ve dvacátých letech minulého století. Engelovy plány počítaly také s výstavbou univerzitního kampusu.

Realizace kampusu probíhá celých sto let a stále není u konce. Spojuje hned několik vysokých škol a vědeckých institucí a dělá z Dejvic významné centrum vědy a vzdělávání. Kampus protíná ulice s příhodným názvem Studentská. Právě na Studentské ulici je zasazený i nový rezidenční projekt společnosti PSN BackYard Dejvice.

Tady je každý den perfektní

Již název ulice Studentská poukazuje na blízkost prestižních univerzit. Architekti BackYard Dejvice se však pro inspiraci vydali až do Velké Británie, kde sídlí Oxford nebo Cambridge, ty nejslavnější univerzity světa. Fascinováni britskými městskými dvorky, s respektem k odkazu stavitele Otakara Medka z Pardubic, který dům v roce 1929 postavil, vytvořili komfortní bydlení, kde je každý den perfektní.

BackYard Dejvice harmonicky snoubí historické genius loci a moderní technologie. Dokladem je precizně opravené schodiště a chodby, stejně jako prosklený venkovní výtah, efektně propojující celý pětipodlažní dům. Zelený vnitroblok nabízí grill zónu, místa pro piknik a posezení s přáteli, stejně jako prostor pro individuální relax a meditaci. Umožňuje načerpat energii slunečních paprsků a osvěžit se jemnou silou čerstvého vzduchu. V srdci pulzujícího města vytváří svět pohody. 

Nový byt v Praze? Jen si vybrat!

BackYard Dejvice nabízí hned čtyřicet exkluzivních bytů 1+kk až 2+kk o rozměrech od 13,9 m2 do 52 m2. Obyvatelům domu je k dispozici zelený vnitroblok, také praktická kolárna či prádelna se sušárnou v suterénu domu. 

Všechny jednotky jsou dostupné ve standardu White Wall, podoba interiéru je tak v režii nových majitelů, kteří si sami vybírají podlahy, obklady, kuchyňskou linku, sanitu i osvětlení. V rámci aktuální akce PSN mohou navíc na vybavení bytu získat až 500 000 korun. 

Akce Až 500 000 korun na vybavení bytu platí i pro další rezidenční projekty PSN, svůj nový byt v Praze si můžete vybrat tady.

02.12.2021 | PR
  • PSN s.r.o.

    Tančící dům, Dům Módy na Václavském náměstí, Palác Dlážděná v historickém srdci Prahy nebo unikátní proměna původní modřanské továrny v luxusní lofty Vanguard Prague. To jsou architektonické skvosty, které reprezentují portfolio PSN. Tvoří ho více než sedmdesát exkluzivních nemovitostí v Praze, Pardubicích a Hradci Králové. Vévodí jim pražský Metronom. Jeho kyvadlo začalo na Letné odměřovat čas v roce 1991, právě v roce, kdy se začal psát i příběh společnosti PSN. Tak jako si Stroj času vybudoval během let pozici jedné z ikon Prahy, stala se společnost PSN ikonou pražského realitního trhu, s Metronomem jako nedílnou součástí loga.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444