BEST přichází na FOR ARCH se všemi svými novinkami

Hala 2, expozice 2 A 24

BEST, největší tuzemský výrobce betonových prvků pro venkovní architekturu, prezentuje ve dnech 23. – 27. září na letošním ročníku FOR ARCH Praha kompletní průřez svým sortimentem. Svým ztvárněním výrazná a zároveň svou atmosférou velmi přátelská a návštěvníkům otevřená expozice představuje úspěšné a zavedené výrobky z 17leté historie firmy ve spojení s výrobky novými, které však již během několika měsíců své existence dokázaly, že i ony se již staly trvalou součástí nabídky výrobků BEST.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Velkoplošné dlažby sice nejsou přímo novinkou letošního roku, ale BEST jako výrobce této ojedinělé série, která zahrnuje i na trhu neobvyklé rozměry až do velikosti 60 x 60 cm, i letos přišel s mnoha novými barevnými odstíny tohoto žádaného typu dlažeb. Zákazník si tak může vybrat z téměř padesáti barevných odstínů zvýrazněných nejrůznějšími typy kameniva v několika povrchových úpravách.

Barvy kralují letos i u ostatních dlažeb. Nové varianty, tentokrát v základní barevné škále, přivítají příznivci ostařených dlažeb BEST - LEGENDA, kteří upřednostňují materiál, který se svým vzhledem blíží tradičním přírodním materiálům. Nové colormixy, tzn. odstíny vznikající prolínáním více barev, naopak obohatily výběr většiny ostatních dlažeb BEST, které se tak od letošního roku vyrábějí již v osmi colormixových provedeních, mezi kterými si vyberou přívrženci tradičních tlumených tónů i obdivovatelé barev s exotickým nádechem.

BEST se však při hledání nových výrobků nedívá pouze na zem, ale vždy míří ještě výš. Na oblibu ostařených dlažeb tak navázal nabídkou plotových prvků BEST – MURO se stejně upraveným povrchem, které jsou doplněny i stylovými zákrytovými deskami. Opravdovou revolucí, která přichází v oblasti stavebních hmot s převratným pojetím hrubé stavby, však přestavuje výroba nového úsporného zdicího systému BEST – UNIKA. BEST letos poprvé představil systém betonových skořepinových tvárnic, který v sobě spojuje zdánlivě neslučitelné – levnou stavbu a následně velmi ekonomický provoz, který zaručuje úsporu desítek procent na vytápění.

Každý z návštěvníků a zájemců o kvalitní výrobky i služby je v expozici společnosti BEST vřele vítán.

23.09.2008 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444