Axor Bouroullec: Jako velká abeceda z perfektních písmen

„Myslím si, že jsme málokdy udělali něco, co otvírá více perspektiv než tato kolekce“, říká s přesvědčením Philippe Grohe, manažer značky Axor a spolumajitel společnosti Hansgrohe AG. Míní tím revoluční designovou kolekci Axor Bouroullec, kterou vyvinuli odborníci značky Axor společně s bratry Ronanem a Erwanem Bouroullecovými.

Jedná se unikátní kolekci, která přináší nespočet řešení do moderní koupelny. Nabízí nové možnosti jejího ztvárnění podle individuálních potřeb a jedinečné možnosti. „Od vzniku nové kolekce Axor Bouroullec již v koupelně neexistuje žádné správné nebo špatné řešení. Všechny její komponenty totiž umožňují vést skutečný dialog o individuálním a vždy perfektním řešení," konstatuje Philippe Grohe.

„Feel Free to Compose“

Za konceptem této kolekce stojí důsledná volnost pro individuální přizpůsobení koupelny osobním požadavkům na funkčnost a design v kontextu s prostorovými možnostmi. Erwan Bouroullec k tomu poznamenává: „Kolekce je jako velká abeceda z perfektních písmen: díky ní může zákazník napsat jakékoliv slovo bez omezení své kreativity. K tomu mu poskytneme veškeré možnosti, ale nic nepředepisujeme.“ Armaturové prvky lze volně kombinovat s různými modely umyvadel z kolekce Axor Bouroullec. Mnohá řešení „osvobozují“ armaturu z jejího předem určeného místa uprostřed zadní strany umyvadla.

Odkládací plochy podle vašich představ

Tvůrčím a funkčním klíčovým prvkem kolekce Axor Bouroullec jsou odkládací plochy: velkoryse dimenzované, v asymetrickém uspořádání ve více rovinách propůjčují umyvadlu a vaně nejen nezaměnitelný vzhled, ale jsou také velmi praktické. Přičemž i zde platí: uživatel sám rozhoduje o tom, jak chce tyto odkládací plochy využít – jestli třeba pro módní doplňky nebo jako místo pro přítok vody a obslužné prvky.

Jak přesně budou nakonec jednotlivé prvky armatury umyvadla uspořádány, o tom rozhodují především individuální požadavky uživatele a to, co se mu líbí. Umístění jednotlivých prvků nabízí tolik volnosti jako nikdy předtím: uživatel společně s odborným poradcem projektuje na základě jednoduchého rastru svá individuální přání.

Axor Bouroullec otevírá dialog…

Hlavním tématem je koupelna

Mimořádná šíře sortimentu a nová volnost při kombinaci jednotlivých prvků otvírá prostor individualitě s využitím pohledu odborníků. Právě teď přichází chvíle pro posílení dialogu se zákazníkem a uspokojení jeho představ. S každým individuálně je možné mluvit o tom, jaká řešení jsou pro něho účelná, funkční a designově lákavá v kontextu s jeho požadavky; Jak chce například vnímat vodu: zda jako osvěžující či spíše zklidňující prvek.

„Koupelna je již dávno něčím více než prostorem, v němž jde pouze o hygienu," zdůrazňuje Philippe Grohe. --- „Jak se ale v tomto stále rychlejším, mobilnějším a virtuálnějším světě může stát místem pro relaxaci, které nám vyhovuje, v němž můžeme ráno a večer načerpat energii nebo najít klid? Velká šance pro naše odborné partnery spočívá právě v intenzivních dialogu se zákazníky na tato témata. Při něm mohou odkrýt představy zákazníků a s těmi následně pracovat tak, aby byl jejich život díky koupelně ještě krásnější.“

Funkční design: dokonalý vzhled v symbióze s účelností

Axor Bouroullec armatury, umyvadla a doplňky dávají dohromady kompletní koupelnovou kolekci, která přesvědčí svým novým vzhledem a řečí tvarů. Kolekce je tak promyšlená, rezervovaná a jemná, že její jednotlivé výrobky lze zakomponovat do již stávající koupelny v jakémkoliv stylu. Rozhodující je přesnost a schopnost přizpůsobit se představám a požadavkům uživatele. Kolekce Axor Bouroullec bratrů Ronana a Erwana Bouroullec představuje dokonalou symbiózu dokonalého vzhledu a vysoké funkčnosti.

Získané ocenění

Kolekce Axor Bouroullec byla oceněna Cenou šéfredaktorů Designbloku 2011 za nejlepší nový výrobek Designbloku 2011.

 

15.11.2011 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444