Automatizace domu za pár tisíc

Automatizace domu vyvolává představu luxusu spojeného s vysokými cenami. Pořízení automatizované domácnosti přitom nemusí nutně představovat nedostupnou investici. HDL Automation s.r.o. nabízí sdružený modul, který přemění váš dům v chytrý dům s klasickým vypínačovým, automatickým či dálkovým ovládáním světel, stínění, vytápění, spotřebičů ...

Sdružený modul

Jde o kombinovaný modul, jenž nahradí až 5 jiných modulů: modul ethernetové brány, modul výkonových relé, modul stmívače, modul ovládání závěsů, modul k připojení klasických spínačů a okenních a dveřních kontaktů. Jinými slovy, jedná se o multifunkční modul schopný ovládat celý byt či menší dům. Jedním jediným prvkem, umístěným ve vašem rozvaděči, řídíte až 24 různých funkcí vaší chytré domácnosti – zapínáte, vypínáte, stmíváte osvětlení, zatahujete či roztahujete závěsy, žaluzie, ovládáte vytápění, klimatizaci, otvíráte a zavíráte garážová vrata, zapínáte a vypínáte spotřebiče jako je odtahový ventilátor, televizor, žehlička, ventily pro závlahu atd.
 
 

Ovládání

Uvedené funkce mohou být ovládány automaticky, např. řízení osvětlení podle venkovního svitu nebo uživatelem, a to nástěnnými ovladači či z mobilního telefonu odkudkoliv. Přes aplikaci můžete nahlížet stav každého pokoje, na dálku ho řídit, např. vypnout zapomenuté světlo prázdného pokoje nebo předem nastavit klimatizaci.
 
 
Ovládání aplikací

 

Ovládací panely a zásuvky

Ovládací prvky jsou nejviditelnější a nejexponovanější součástí systému automatizace. Proto je na ně kladen zvláštní důraz. V nabídce jsou různé varianty designového provedení nástěnných ovladačů a zásuvek tak, aby zapadly do vašeho interiéru a spolehlivě vám sloužily.
 
Ovládací panely

Cenová nenáročnost

Fakt, že sdružený modul nahradí až 5 jiných modulů, se významně projeví nejen v jednodušší instalaci, ale zejména v pořizovací ceně komponent automatizace domu, které se pohybují v jednotkách tisíc korun.

Pokud vás automatizace domů zaujala, přijďte se podívat do showroomu společnosti HDL Automation s.r.o. v Praze či Ostravě.
 
Více informací na www.hdl-automation.cz.
24.10.2018 | PR
  • HDL Automation s.r.o.

    HDL Automation s.r.o. zastupuje na českém, slovenském, polském a maďarském trhu globální značky HDL, Myjordomus, CasaTunes, smart:)things, IQRC, RAYSGEM, HOTEZA, MATRIX SYSTEM a další. Dodává škálu produktů od jednotlivých prvků až po kompletní automatizační systémy budov – řízení osvětlení, vytápění, stínění, zabezpečení, ventilace, klimatizace, měření spotřeby energií ... Stabilní postavení HDL Automation s.r.o. na trhu je zajištěno díky mateřské společnosti GORDIC spol. s r.o. Během své téměř 30leté historie realizovala tato společnost mnoho inovativních řešení ve vývoji softwaru a integračních projektech.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444