Asfora - vypínače a zásuvky ve špičkové technologii i designu

Na český trh míří novinka – řada interiérových vypínačů a zásuvek Asfora. Tato nová řada na první pohled upoutá svým elegantním designem a celkovým provedením.

Produkty řady Asfora perfektně ladí s každým interiérem. Vyrobeny jsou z vysoce kvalitních materiálů, provedení působí robustně, povrch je velmi příjemný na dotyk. Materiál nepodléhá během času změnám, ani při dlouhodobém  vystavení slunečnímu záření. Přístroje mají tuhý pozinkovaný kovový rámeček, který nepodléhá korozi a pevně drží na stěně.

Spínače a zásuvky Asfora jsou dodávány ve dvou barvách - bílé a krémové.

Ačkoliv je produktová řada Asfora nabízena v základním segmentu vypínačů a zásuvek, tedy v cenově nejvýhodnějším, přináší širokou škálu přístrojů a funkcí, které jiné řady v tomto segmentu nenabízí.

Asfora plní všechny požadavky koncového uživatele na moderní elektroinstalaci. Ačkoliv je produktová řada Asfora nabízena v základním segmentu vypínačů a zásuvek, tedy v cenově nejvýhodnějším, přináší širokou škálu přístrojů a funkcí, které jiné řady v tomto segmentu nenabízí.

Vybaví domácnost tak, aby byla vždy on-line a in. Od reproduktorových zásuvek, přes televizní a satelitní až po datové zásuvky. Díky otočnému stmívači, který může být vybaven i orientační kontrolkou, lze spořit elektrickou energii nebo si v místnosti navodit příjemnou atmosféru.
Pro co největší jednoduchost jsou přístroje řady Asfora dodávány jako komplet včetně rámečku, ale mají možnost montáže až do šestinásobného společného rámečku. V sortimentu naleznete i zásuvky ve vyšším krytí IP44 s krytkou, které jsou vhodné do vlhkých prostor, na terasu domu nebo do pergoly. Pro profesionální použití stojí za zmínku, že v řadě Asfora naleznete i spínač pro hotelové karty a spínače pro ovládání žaluzií.

Vypínače a zásuvky řady Asfora: skvělá cena, spolehlivé funkce, bezpečné provedení, široký sortiment.

www.schneider-electric.cz
www.vypinac.cz

22.05.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444