Aby nenamrzly vjezdy, okapy a potrubí

Během zimních měsíců se často potýkáme s problémem zasněžených schodů, náledí na chodníku nebo dokonce zamrzlých potrubí. Řešením je komplexní systém topných kabelů, který se o venkovní plochy postará za vás.

Komplexní systém topných kabelů nabízí renomovaná značka teplá podlaha™

Ochrana vjezdů do garáží, chodníků a schodů před sněhem a náledím
Systém topných kabelů Line™T30 24 hodin denně automaticky hlídá bezpečnost venkovních ploch. Už při dopadu první sněhové vločky rozpozná nebezpečí a začíná plochy chránit. S důmyslným systémem budou ochráněny vjezdy do garáží a chodníky před náledím, okapové žlaby před padajícím rampouchy, potrubí před zamrznutím a jeho temperování.

Výhody:
  • Předcházíte úrazům.
  • Plochy jsou vždy suché bez náledí a sněhu.
  • Systém zajistí nízké provozní náklady.
  • Vše je řízeno elektronicky.
  • Moderní systém šetří manuální práci.
  • Pracuje i v noci plně automaticky.
Automatická regulace pro ochranu ploch
Automatický provoz zajišťuje komfortní programovací jednotka s teplotním a vlhkostním čidlem. Systém se zapne až tehdy, když teplota chráněné plochy dosáhne kritické mrznoucí teploty a je zaznamenána vlhkost. Jinak roztání zajistí příroda sama, bezplatně. 
Proč je inteligentní kabel tak úsporný?
Inteligentní kabel má ve sněhu nebo ve vodě vysoký výkon. Při kontaktu s vlhkostí okamžitě zvýší výkon. Pokud je kabel suchý nebo zasvítí slunce, tak okamžitě sníží výkon, a tím i spotřebu energie. Toto se děje neustále automaticky.

Tato samoregulační vlastnost snižuje spotřebu oproti klasické odporové technologii minimálně o 40 %. Oproti klasické odporové technologii je investičně dostupný, protože se investice vrátí cca do 4 let a pak už jen šetří náklady. Systém se nepřehřeje, proto je bezpečný i ve svislých svodech. Listí a špína se v okapech nezachytává, prostě odtéká. Montáž tohoto ověřeného řešení je rychlá a jednoduchá.
Ochrana okapů a žlabů před padajícími rampouchy
  • Systém umožňuje v okapech hladký odtok vody a rozbředlého sněhu a ledu
  • Současně zamezuje vzniku nebezpečných padajících rampouchů a převisů
  • Chrání fasády, okapy a odtokové trubky před poškozením nahromaděním ledu ze zamrzající vody.
Ochrana potrubí před zamrznutím a jeho temperování
  • Voda poteče v potrubí i při teplotách pod nulou.
  • Potrubí je chráněno před poškozením, a tím se předchází nákladům na opravy nebo nákladné odstávky ve výrobě.
  • Prověřené dlouholetou praxí.

Více informací získáte na internetové adrese: www.teplapodlaha.cz.
Značka teplá podlaha™je konsorcium světově renomovaných výrobních podniků – specializovaných na inteligentní podlahové topení a ochranné systémy s topnými kabely.

Značka teplá podlaha™ hledá regionální zastoupení ve vaší oblasti

V případě zájmu o spolupráci napište na anos@anosconsulting.com.
09.02.2015 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Grundfos s.r.o.

    Grundfos patří mezi největší výrobce čerpací techniky na světě. Ročně vyrobí přes 16 mil čerpadel. Největší podíl na výrobě mají oběhová čerpadla pro vytápění domácností a komerčních budov.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • AC Heating

    Tepelná čerpadla AC Heating české výroby, jsou určena pro vytápění rodinných domů, bytových domů i komerčních komplexů. Tepelná čerpadla jsou vybavena plynulým řízením výkonu (invertorem) a řízeným vstřikováním chladiva. Jsou vhodná pro radiátory, podlahové vytápění, stěnové topení, stropní chlazení. Řídicí systém xCC umožňuje v základním vybavení možnost připojit k internetu. Jedná se o zařízení v nejúspornější energetické třídě A +++.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444