Aby brána poslouchala

Rádi byste si zpříjemnili každodenní vjíždění na svůj pozemek? Hledáte kvalitní a spolehlivý pohon pro vjezdovou bránu? Využijte nabídky firmy Hörmann, jež obohatila sortiment výrobků o zajímavou novinku, kterou představují pohony posuvných bran LineaMatic. 

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Pohony vjezdových bran LineaMatic od společnosti Hörmann, přesvědčí spolehlivou automatikou a kompaktním, štíhlým a stabilním pouzdrem. Standardní provedení je určeno pro posuvné brány do šířky 6 000 mm a hmotnosti až 300 kilogramů. Pro širší a těžší brány se hodí rozšířené provedení LineaMatic P. Tento pohon snadno ovládá brány až do šířky 8 000 mm a hmotnosti do 500 kilogramů.

K vysokému komfortu a bezpečí při užíván pohonů LineaMatic přispívá i spolehlivá vypínací automatika, funkce plynulého zastavení nebo automatické zavírání brány. Podmínkou pro využívání uvedených výhod je nainstalování světelné závory, která funguje na principu fotobuněk.

Pohony posuvných bran LineaMatic se jednoduše ovládají čtyřtlačítkovým ručním vysílačem, pomocí něhož lze aktivovat i garážová vrata nebo vnější osvětlení. Pohony LineaMatic P navíc budou od roku 2008 k dodání i pro radiový automatizační systém domovní techniky io-homecontrol®.

01.08.2007

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444