ALUKOV na veletrhu For Arch představí nové trendy v zastřešování

Chtěli byste obývat terasu po celý rok bez ohledu na počasí? S posuvným zastřešením CORSO můžete v chladnějších měsících terasu plně uzavřít a ochránit ji před větrem, sněhem i nízkými teplotami. Z terasy si tak můžete vytvořit zimní zahradu, kterou je ale možné kdykoli plně otevřít pro přísun čerstvého vzduchu jako běžnou terasu.

Největší výběr produktů a služeb spojených se stavbou a bydlením naleznete na největším stavebním veletrhu v České republice, na For Archu. 

Ředitel společnosti Alukov zve na veletrh For Arch
„Přijďte si prohlédnout zastřešení terasy CORSO i zastřešení bazénů a vířivých van na stavební veletrh For Arch od 20. do 24. září 2016 v Praze v Letňanech. Zastřešení najdete v hale 2, stánku 06, kde vystavuje tradiční český výrobce, společnost ALUKOV. Máme pro vás nachystaný bohatý program s oblíbenými herci a zpěváky z divadla KALICH,“ zve návštěvníky Mgr. Zdeněk Kohák M.B.A., marketingový ředitel společnosti ALUKOV a.s. 

Na programu jsou ukázky představení, uslyšíte hity z úspěšných muzikálů Pomáda, Horečka sobotní noci a také písně skupiny Elán z muzikálu Osmý světadíl. Vystoupí Jan Kříž (držitel dvou cen Thálie), Marie Křížová, Kateřina Steinerová, Jan Tenkrát a v alternacích Přemysl Pálek, Roman Tomeš a Michaela Tomešová (Doubravová). V sobotu 24. září budete mít navíc možnost setkat se na autogramiádě s olympijským vítězem Alešem Valentou. Podrobný program vystoupení naleznete na stránkách společnosti ALUKOV. 

„Veletrhy a výstavy jsou pro nás výbornou příležitostí pro setkání se zákazníky. Můžeme zde naslouchat potřebám návštěvníků a zároveň je inspirovat, jak mohou zastřešení variabilně využívat,“ dodává Zdeněk Kohák.
 

Novinky v zastřešování

Na For Archu představí ALUKOV své letošní novinky. Jednou z nich je i nejnižší zastřešení bazénu od ALUKOVu nazvané TERRA, které téměř kopíruje povrch terénu. V uzavřené poloze umožňuje ničím nerušený výhled do zahrady a okolí bazénu. V otevřené poloze je to decentní, na prostor nenáročné zastřešení, které je v moderní architektuře žádané.

Zastřešení TERRA ocení všichni, kdo chtějí s lehkou nadsázkou „neviditelné“ zastřešení s viditelnými benefity, jako je ochrana vody před nečistotami, regulace teploty vody a zamezení nechtěnému pádu do bazénu.

Jednokolejnicový systém zastřešení TERRA zaručuje bezbariérový přístup ze třech stran bazénu, je snadný na údržbu a nenáročný na místo. Posuv zastřešení je přitom velmi lehký a pohodlný. Vysoké nároky na bezpečnostní prvky a odolnost samotného zastřešení i vodící kolejnice jsou u TERRY stejně jako u ostatních bazénových zastřešení standardem. Zastřešení ALUKOVu splnila také certifikace potvrzující nosnost sněhu a odolnost proti větru. 
Další novinkou je model zastřešení terasy CORSO ULTIMA s rovnými prosklenými plochami, které umožňují čistý a ničím nerušený výhled do zahrady v jakémkoli počasí. Prosklené výplně zbavené nadbytečných sloupků umocňují prostorný dojem a zároveň splňují požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků. Zastřešení je vybaveno pohodlným ovládáním a je možné dokoupit řadu užitečných doplňků, jako například moskytiéru, stínění ve střeše i bocích nebo vlastní vchod pro domácí mazlíčky. ALUKOV, jak je již u této společnosti zvykem, udává nové trendy v zastřešování a moderní architektuře. 
 
A když veletrh For Arch nestihnete, můžete si zastřešení prohlédnout a vyzkoušet v showroomech ALUKOVu v Praze v Karlíně nebo v Orli u Chrudimi, kde se vám stejně jako na veletrhu budou ochotně věnovat zkušení odborníci, kteří poradí, jaké zastřešení by nejvíce slušelo vašemu domu, zahradě a bazénu.

ALUKOV zastřešení vyrábí vždy na míru a zajišťuje celý dodavatelský cyklus, od zaměření, přes instalaci a servis jedinou společností. Zastřešení od ALUKOVu totiž již více než 20 let dotvářejí domov. 
15.09.2016 | PR
  • ALUKOV a.s.

    Alukov a.s. vyrábí zastřešení bazénů, vířivých van a zastřešení teras CORSO. Je ryze českou firmou a zastřešení vyrábí od roku 1995. V roce 2005 byla společnost Alukov spoluzakladatelem Evropského hospodářského zájmového sdružení IPC Team, který pomáhá výměně zkušeností na mezinárodní úrovni. Celkem má Alukov svá zastoupení v téměř 40 zemích světa.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444