7 tipů na skvělé postele z masivu

Ložnicový nábytek z masivního dřeva se stále drží na špici oblíbenosti u všech, kteří vyznávají kvalitu a dlouhou životnost. Pokud si pořídíte postel z masivního dřeva, máte jistotu, že jste majiteli unikátního produktu, neboť jeho struktura a kresba nebudou nikdy naprosto stejné s kterýmkoliv jiným výrobkem.

 
Kvalitní postel a matrace jsou základem pro příjemný spánek. Přinášíme 7 tipů na postele z masivního dřeva od českých výrobců.

Postel Rita z masivního jádrového buku nebo masivního dubu. Postel má bytelnou konstrukci a vyšší lehací plochu. Můžete ji pořídit i ve variantě s vyššími bočnicemi, pokud chcete do lůžka umístit vysokou matraci. Postel je možno vybavit i úložným prostorem. Nechte se inspirovat přírodou a jejími barvami a zařiďte si ložnici třeba v barvách jara. Jarní barvy jsou svěží, jasné a veselé. Působí měkkým a teplým dojmem. Postel se vyrábí jako manželská postel i jako jednolůžko v celkem sedmi šířkách a vybírat můžete z 13 odstínů, povrchová oprava olej nebo lak.
 
 
Vyznavače oblých tvarů možná zaujme postel Cristina z masivního buku, která má povrchovou úpravu lak nebo olej. Postel se vyrábí v šířce 180 cm a na výběr je celkem 31 barevných odstínů.
 
 
Malajský dub je tvrdá tropická dřevina, která má srovnatelné vlastnosti jako klasický dub. Elegantní “levitující” dvojlůžko Sulawe je možno objednat v několika barevných odstínech (jednobarevnou nebo kombinovanou), v prodloužené délce nebo ji doplnit zásuvkou pod postel.
 
 
Postel Basel z masivního buku nebo dubu má příjemně oblé všechny hrany. Na výběr jsou dva typy čela u hlavy a celkem 14 barevných odstínů.
 
 
Noemi je oblíbená postel z masivního buku nebo dubu. Postel má šikmé čelo u hlavy, které jí dodává moderní vzhled i příjemné pohodlí. Čelo lze i výškově nastavit nebo ho opatřit snímatelnými čalouněnými opěrkami. Můžete vybírat z více než 20 odstínů.
 
 
Paloma patří k typům postelí, kolem kterých projdete, aniž byste narazili do nohy postele. Postele na soklu jsou tak nejen elegantní, ale i praktické a hodí se i do menších prostor. Postel má výškově nastavitelné čelo u hlavy. K posteli je možno dokoupit LED osvětlení rámu nebo čalouněné opěrky hlavy. 22 barevných odstínů.
 
 
Enya je postel vyrobená buď z buku, masivního jádrového buku nebo masivního dubu. Postel má příjemné oblé tvary. Vyrábí se v šířkách 140, 160, 180 a 200 cm a vybírat můžete z celkem 27 barevných odstínů, povrchová oprava olej nebo lak.
 
 
Ukázka složení postele Enya.
 
Vybrali jste postel? Nezapomeňte ani na správný rošt a pohodlnou matraci.
23.04.2019
  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444