7 důvodů, proč si pořídit bazén právě teď

Říkáte si každý rok, že si konečně pořídíte bazén? A zatím z toho vždycky sešlo? Letos už to nedopusťte! Je nejenom ten pravý čas, ale navíc máte šanci získat bazén se slevou 50 %. Není co řešit!

Důvod 1: Konečně někdo vyřešil celou sestavu za vás

Společnost ALBIXON dodává bazény přes dvacet let a prostě ví, co funguje. Pro letošní sezónu navrhl čtyři sestavy bazénů, kdy každá z nich obsahuje vždy bazén, jeho zastřešení, technologickou šachtu i příslušenství, které si spolu budou zaručeně rozumět. Nemusíte složitě bádat, prostě si jen vyberete to pravé pro vás. Heslo? ALBIXON Quattro neboli 4v1.

Důvod 2: Dostanete bazén v prémiové kvalitě

Už jste někdy slyšeli o materiálu ALBISTONE®? Tento revoluční typ materiálu vytvořil tým specialistů přímo pro použití v bazénovém průmyslu. Je neuvěřitelně odolný, jeho barva zůstane stále stejná až 50 let a nezničí ho mráz ani prudké slunce.


Důvod 3: V ceně je kompletní technologie i příslušenství

Opravdu se nemusíte trápit s technickými záležitostmi. Technologická šachta, čerpadlo, filtrace, elektrický rozvaděč, ale třeba i schodiště jsou součástí celého řešení. Všechno to složité, co vás dělí od osvěžující vody, zajistí jiní.

Důvod 4: Už žádné starosti s instalací 

Možná to vloni s bazénem neklaplo, protože vás odrazovalo povolení k přepravě nadrozměrného nákladu. Nebo jste nevěděli, jak správně zařídit potřebnou elektroinstalaci, zprovoznění či otestování bazénu. Teď už to nemusíte neřešit, o tyto věci se postará ALBIXON.

Důvod 5: Zastřešení vám prodlouží léto

Těm, kteří vás odrazovali od bazénu, protože se prý používá jen dva měsíce v roce, můžete v září poslat koupací selfie. Protože se zastřešením, které v rámci akce Quattro získáte, se průměrná teplota vody v bazénu zvedne o 8 °C. Zastřešení navíc zjednoduší údržbu a ochrání vaše děti nebo domácí mazlíčky před pádem do vody.


Důvod 6: Vyberete si tu pravou velikost, vyberete si tu správnou cenu

V rámci akce Quattro - 4v1 si můžete vybrat ze čtyř velikostí, aby bazén ve vaší zahradě vypadal co nejlépe. Každý z bazénů má v akční ceně zahrnuto vše potřebné pro nekonečné vodní radovánky v křišťálově čisté vodě. Ať už je to sestava Quattro Smart, Uno nebo Duo, vždy se můžete spolehnout na vysoce kvalitní řešení bez starostí. A pokud toužíte po přelivovém bazénu, je pro vás připraven set Quattro Premium.

Důvod 7: Sleva 50 % víc než potěší

Pohoda u bazénu je k nezaplacení, ale stejně je bezva ušetřit. A co teprve, když se jedná o celých 50 procent! Přesvědčte se sami, ceny sestav po slevě začínají už na 85 200 Kč bez DPH. Tak neváhejte, výhodnější už to nebude!
20.04.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444