6 způsobů, jak oživit stěny interiéru. Který si vyberete?

 Zdroj: postershop.cz – Prodej plakátů, fotoobrazů a retro dekorací

Zdroj: postershop.cz – Prodej plakátů, fotoobrazů a retro dekorací

Kdyby stěny vašeho interiéru mohly mluvit, jistě by vám řekly, že nechtějí být prázdné, nezajímavé a smutné. Vyslyšte je a dopřejte jim život, barvy a styl. Nechte je rozkvést! Zkrášlíte tak nejen je, ale celý svůj interiér. Vpusťte k sobě domů dobrou náladu a užívejte si obdivné pohledy vašich hostů. Dekorace na stěnu si zamilujete.

Většina lidí k tomu nenachází odvahu. Přitom je to tak jednoduché! A nemusíte utrácet majlant za dokonalý interiér, stačí mít přehled. Na trhu existuje celá řada dekorací na stěnu a v tomto článku vám představíme ty nejoblíbenější.

Plakáty
Ty tam jsou doby, kdy byly plakáty polepeny jen dětské a teenagerovské pokojíčky. Plakáty se staly plnohodnotnou dekorací interiéru a ozdobou, která dokáže s vaším domovem, kanceláří či jakýmkoliv jiným prostorem udělat divy.


Zdroj: Postershop.cz

K dostání je nepřeberné množství motivů a žánrů. Svůj byt si můžete doplnit o filmové hrdiny, přírodní scenérie, čarokrásná města, roztomilá zvířátka nebo rychlá auta. V této kategorii máte zkrátka opravdu z čeho vybírat! Stačí zapnout internet, zadat „plakáty“ a nabídky se jen hrnou.

Fotoobrazy
Fotoobrazy představují noblesní dekoraci do vašeho interiéru. Jsou vytištěny na speciálním materiálu, který je natažen na neviditelném blind rámu. I když vypadají velmi stylově a luxusně, můžete si je pořídit za velmi příznivou cenu. Jak se říká: „za málo peněz hodně muziky“.

Jak plakátů, tak i fotoobrazů je nepřeberné množství. Na své si přijde každý. Stačí si vybrat a vaše stěna získá okamžitě jiný rozměr. Barvy rozehrají vlnu útulnosti, pohody a jedinečného vkusu - vašeho.

Zdroj: Postershop.cz
Barvy
Nejen obrázky a fotografie, ale i obyčejné malířské barvy se mohou stát netradiční dekorací! Stačí čára sem, čára tam a už máte moderní dekoraci, ozdobu vaší zdi nebo celého interiéru.
  Zdroj: pixabay.com
V posledních letech jsou stále oblíbenější také celobarevné stěny, které umí z obyčejného pokoje vytvořit jedinečné místo.


Gallery Wall
Rozšířeným trendem, který lze dnes vidět v čím dál více domácnostech je tzv. „gallery wall“. Nejde o nic jiného, než o několik různě poskládaných fotografií a obrázků o různých velikostech vedle sebe. Výsledná mozaika tvoří velice zajímavou dekoraci, která vnese i do obyčejného pokoje něco netradičního. Každý si navíc může vybrat, zda bude na jeho zdi mix rodinných fotek, retro obrázky s jednotným motivem nebo třeba černobílé fotky z dětství.
Fototapety
Fototapety jsou jednoduše dokonalé! Interiér doplněný o fototapety doslova lahodí oku. Prostor je elegantně zaplněn a prostoupen barvami. Navíc lze na jednobarevnou tapetu umístit i zajímavý obraz, díky čemuž vzniká prostor pro další zajímavé kombinace.  Stačí trochu experimentovat a výsledkem budete mile překvapeni.

Zdroj:  pixabay.com
Samolepky na stěnu
Samostatnou kapitolou dekorací interiéru jsou samolepky. Tento typ dekorací zažil v posledních letech velký boom, který stále pokračuje. Největší výhodu spatřujeme v tom, že nejste omezeni velikostí plátna nebo rámu, takže se dá vytvořit ledacos. Někdo dá přednost jednoduchosti, jiný zase zapojí svou fantazii. Díky nízkým pořizovacím nákladům je možné dekorace také obměňovat. Když vás nějaký motiv omrzí, stačí jej odlepit a vybrat si jiný. Je to opravdu snadné. Zkuste to!

Zdroj: Postershop.cz

Článek vznikl ve spolupráci s internetovým obchodem Postershop.cz, který je jedním z předních českých prodejců a dodavatelů plakátů, obrazů, fotografií, retro doplňků, ozdobných předmětů a dalších originálních dekorací do bytů, kanceláří, restaurací a dalších zařízení. Nabízené produkty jsou z kavlitního materiálu vyrobeného v Evropské unii a umožňují zkrášlení interiéru za rozumnou cenu.
05.11.2014 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444