5 vychytávek pro dokonalý koupelnový nábytek

Koupelnový nábytek ve velké míře dotváří a dolaďuje vzhled koupelny. Decentní koupelnu barevným nábytkem zvýrazníte, k nápadným obkladům můžete naopak použít bílý nábytek, který nechá vyniknout barevnosti obkladů a dlažby. Pojďte s námi prozkoumat svět koupelnového nábytku.

Dokonalé hrany zaručí voděodolnost nábytku

Zaměřte se na dokonalé ohranění všech rohů a hran. Toto je často nejslabší místem nábytku. Tudy se do dřevotřísky dostává vlhkost, která následně způsobí bobtnání a poškození nábytku. U dodávaného nábytku společností M.B.KERAMIKA se vám to nestane. Tento nábytek má dlouhou tradici a je léty a zákazníky ověřen.

Přehlednost a osvětlení jsou u nábytku důležité

Organizér a osvětlení poličky nebo skříňky? Zbytečnost? Jistě že ne. Jen si vzpomeňte, kolikrát přehrabete a přeházíte celý šuplík, abyste našli, co hledáte. A právě díky organizéru a světlu budete mít vše přehledně setříděno, zařazeno a osvětleno pro rychlejší hledání a ukládání.

Tiché zavírání díky kvalitním pantům

Standardem všech kvalitních šuplíků je automatické pomalé zavírání. U dvířek se jedná zase o zpomalovače dovírání. Tyto nábytkové výhody jsou velmi pohodlné a rychle si na ně zvyknete. Také u pantů sledujeme kvalitu. Měly by vydržet přibližně 150 000 cyklů otevření a zavření. Levné napodobeniny jich nevydrží ani pár stovek.

S nožičkami, nebo bez nožiček?

To je otázka, kterou zákazníci často řeší. Kvalitní nábytek nabízí vždy obě varianty – aby se zákazník mohl rozhodnout. Každopádně nábytek je vždy uchycen do zdi. Nožičky slouží jen jako designový prvek. Vždy záleží na samotném zákazníkovi a jeho požadavcích. Je ale fakt, že varianta bez nožiček je snadnější na úklid.

Drobné detaily tvoří koupelnový nábytek

Všechny tyto maličkosti jsou detaily, které ale dohromady vytváří dokonalou a útulnou koupelnu. A při výběru se vyplatí na ně zaměřit.
Další výrobky koupelnového vybavení, obkladů a dlažeb do koupelny naleznete na www.mbkeramika.cz. Katalog M.B.KERAMIKA nejen s koupelnovými kolekcemi, ale i různými tipy a vychytávkami do koupelny, kuchyně nebo na terasu či k bazénu naleznete zde.
09.03.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444