5 trendových podlah, které najdete v moderních domácnostech

Podlahy v moderní domácnosti jsou snadno udržovatelné, přirozené a designové. Seznamte se s pěti vybranými trendy, které vám zamotají hlavu. Až si vyberete materiál, přijde na řadu hledání řemeslníka. Najdete jej na pár kliknutí.

Staré parkety

Proč pokrývat kobercem takový poklad, jako jsou parkety? Nechte je vybrousit a nalakovat. Pokoj se stane hned útulnějším. Přirozený vzhled parket pak krásně doplní bílé kožešiny nebo menší huňaté koberce.
 

Velkoformátové dlaždice

Velký formát naprosto změní prostor. Může jej dokonce opticky zvětšit, pokud budou kusy správně položeny. Příjemně vypadají jak vzorované, tak jednoduché motivy. Určitě neuděláte krok vedle ani s jednobarevnými dlaždicemi.
 

Přírodní barva koberce

Koberce jsou sice mírně na ústupu, někteří lidé na ně ale nedají dopustit. Vybírejte si přirozené tóny a nízký vlas, ať je údržba opět co nejjednodušší. Pro dokonalé provedení se nebojte zajistit odborníka na pokládání koberců.
 

Bambusový vzhled

Bambusová struktura není trendy jen v nádobí. Podobný vzor najdete například i u linolea. Tento materiál můžete nechat sám o sobě a nedoplňovat jej například o koberce. Struktura bambusu vás totiž zahřeje už na pohled. 
 

Více druhů dřeva

Nemůžete se rozhodnout, zda tmavě hnědá, středně či světlá? Jděte do všech odstínů. Nechte střídat jednotlivé pruhy dřevěné podlahy a vytvořte tak naprostý originál.
 

Řemeslníka najdete na pár kliknutí

A to doslova. Když zabrousíte na stránky Poptávej.cz a vyplníte poptávkový formulář, můžete čekat nabídky do několika hodin. Nemusíte se bát, že nad formulářem strávíte mládí. Jeho vyplnění zabere přibližně dvě minuty. Stačí jen doplnit, jakou podlahu a v jakém rozměru potřebujete, lokalitu a termín. Nabídky na míru vám pak přijdou rovnou do emailu. A vy už si jen vyberete tu nejlepší.
03.04.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444