5 tipů na osvětlení inspirované hipstery

Čistý a jednoduchý design, inspirace severským nábytkem a občas nějaké to terárko s kytkou. Typická představa pokoje nebo celé domácnosti, kterou nejen hipsteři čím dál více zbožňují. Nemusí vás trápit, že tak nějak nechápete, kde se to všechno vzalo. Důležité je, že styl ovlivněný hipsterskými prvky je jednoduše krásný a získá si téměř každého.

Jak si příjemnou atmosféru vykouzlit také u vás doma? Máme pro vás 5 tipů na designové kousky osvětlení LUCIDE, které z každého pokoje vytvoří unikátní prostor pro kreativitu i odpočinek.

Stolní lampy LUCIDE na stůl i do tmavého koutu

   


 
  
Více inspirativních kousků osvětlení LUCIDE najdete na webu odborníků na svítidla.
05.12.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444