3D obklady. Design, kterého se můžete dotknout

Jestliže sledujete moderní trendy, které aktuálně hýbou světem interiérového designu, jistě vám neunikla novinka v oblasti koupelnových obkladů  - 3D obklady s prostorovým efektem.

Unikátní 3D obklady byly tento rok představeny i na evropském veletrhu Cevisama ve španělské Valencii. Veletrh je největší evropskou přehlídkou keramického průmyslu. Sleduje trendy v oblasti vybavení koupelen a určuje směr, kterým se budou výrobci a prodejci orientovat. Pro tento rok jednoznačně největší ohlas vzbudily velkoformátové 3D obklady. Představme si je blíže.

3D obklady

Obklad v trojrozměrné struktuře poznáte na pohled i dotek. 3D obklad není hladký jako běžné koupelnové obklady, nýbrž plastický, klenutý, zvrásněný, ozvláštněný o designové prvky. Trojrozměrná struktura umožňuje hru světla a stínu a obklady nás tak stále nepřestávají fascinovat. 
 

Trojí dimenze ve vaší koupelně

3D obklady vytvoří ve vaší koupelně efektní designový prvek, který koupelně dodá punc luxusu. Stěny obložené trojrozměrným obkladem vzbuzují dojem dynamiky. Nedivte se, že se jich budete chtít stále dotýkat. Nezevšední.
 
Výjimečnost 3D obkladů nejvíce vynikne na větší ploše, právě proto se takové obklady často vyrábějí jako velkoformátové. Při realizaci se pak upřednostňuje provedení bezespárové nebo jen s minimálními spárami.

Hmatatelná textura materiálu

V České republice si můžete 3D obklady zakoupit u výhradního prodejce kvalitní egyptské keramiky z manufaktury Ceramica Cleopatra. Obklady Ceramica Cleopatra jsou dílem poctivé ruční práce, která každému kusu propůjčuje jedinečný design. U trojrozměrných obkladů navíc kvalitu provedení pocítíte na vlastní kůži. 
 
Tato keramika je díky speciálním výrobním postupům vysoce odolná vůči lámavosti a chemickému působení. Snadno se udržuje a zaručuje stálost barev.

Více se dozvíte na adrese: www.samco-group.com
09.06.2015 | Jana Vaňková

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444