3 důvody proč dát šanci oblíbenému smoothie

Dnes už snad neexistuje nikdo, kdo by neznal smoothie. Lahodný mixovaný nápoj si pro svou chuť oblíbili nejen propagátoři zdravé výživy. Dopustit na tuto vitaminovou bombu nedají ani lidé, kteří žijí hektickým způsobem života a mají tendenci se ve stravě odbývat. Pochvalují si ho i rodiče malých dětí, pro které představuje jednu z mála možností, jak nenásilným způsobem dostat do ratolestí potřebné živiny. Proč byste mu měli dát šanci i vy?

Dodá potřebné živiny

Svačina, snídaně, večeře – kdo má pořád vymýšlet chutné pokrmy a kdo má čas je neustále vařit? Smoothies vám to ulehčí, můžete jím totiž některé z jídel nahradit. Den začněte rozmixovaným ovocem, které krásně naladí váš žaludek, k večeři si pak dopřejte zeleninové koktejly se špenátem, salátem nebo rukolou. Pokud ovoce a zeleninu doplníte o mléko nebo bílý jogurt, poskytnete tělu nejen potřebnou energii, ale i nezbytné bílkoviny. Mixovaný koktejl vás tak skvěle zasytí. 

Funguje celoročně

Pití lahodného smoothie si můžete dopřávat po celý rok. Bezpočet kombinací je zárukou toho, že vás jeho chuť nikdy nemrzí. Zatímco v létě funguje jako skvělý osvěžující nápoj, který můžete využít jako zdravější alternativu zmrzliny, v podzimních a zimních měsících se smoothie stane vaším spolubojovníkem proti bacilům. Přidáte-li do něj navíc ty správné ingredience, jako skořici, kurkumu nebo zázvor, pak vás spolehlivě zahřeje nejen na duchu, ale i na těle.

Příprava zabere pár minut

Jedním z důvodů, kvůli kterému se smoothie těší velké oblibě, je bezpochyby rychlost přípravy. Stačí jen „naházet“ do přístroje konkrétní suroviny, zmáčknout knoflík a je „uvařeno“. Aby vám šla práce hezky od ruky, zvolte toho správného pomocníka. Vedle nešlápnete se smoothie mixérem RM-1550 od společnosti Orava. Ten se pyšní vysoce výkonným motorem s příkonem 1500 W, 30 000 otáčkami za minutu a nerezovým 6ti čepelovým nožem. Díky těmto parametrům si lehce poradí i s mixováním mražených potravin, drcením ledu či sekáním ořechů a koření. Kromě lahodných koktejlů s ním zvládnete vykouzlit i zmrzliny, polévky či ovocné dezerty. Můžete se na něj stoprocentně spolehnout – stejně jako na stovky dalších produktů, které vznikají pod značkou společnosti Orava. Tito užiteční pomocníci, kteří v sobě snoubí účelnost, komfort i jedinečný design, tvoří nedílnou součást našich životů už drahnou řádku let. Zaslouží si tak své čestné místo i ve vaší domácnosti.
12.11.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444