10 tipů na luxusní povlečení pro vaši dokonalou ložnici

Na některých věcech by se nemělo zbytečně šetřit, zvláště pokud s nimi strávíme velkou část našeho života. Jednou z takových věcí je ložní povlečení – v posteli strávíme minimálně třetinu svého života a kvalita spánku do určité míry souvisí i s výběrem vhodného povlečení. Vybrali jsme pro vás 10 tipů na luxusní povlečení, se kterým budete zaručeně spokojení a potěší vás nejen krásným vzhledem, ale i svojí špičkovou kvalitou.

Luxusní ložní povlečení LEONARDO (Mako jersey) 

Elegantní ložní povlečení ve světle béžové barvě s uklidňujícími motivy květin. Dá se perfektně kombinovat s jinými barvami, navíc dodá vaší ložnici pocit útulnosti. Toto luxusní povlečení je vyrobeno z kvalitní egyptské bavlny v úpravě Mako jersey – je tak velmi příjemné na dotek, jemné a nebudete jej muset vůbec žehlit.
 

Luxusní ložní povlečení RUBY (Mako jersey) 

Ze stejného materiálu je vyrobeno i povlečení RUBY, které zaujme svojí kombinací stříbrné a bronzové barvy spolu se vzorem dubových elementů. Povlečení má praktické zapínání na zip, polštář je lemovaný paspulí.
 

Luxusní ložní povlečení DANIELLA (Mako jersey) 

Třetím zástupcem povlečení z Mako jersey pleteniny je povlečení DANIELLA, které je z nové zimní kolekce. Hned na první pohled zaujme svým vzorem a teplými zemitými tóny barev. Ideální ložní prádlo pro podzimní a zimní chladné měsíce.
 

 

Luxusní ložní povlečení KARIMA (Mako satén) 

Máte-li rádi satén, měli byste dát přednost tomu pravému, který není vyroben z polyesteru, ale z pravé egyptské bavlny. Luxusní povlečení KARIMA je vyrobeno z kvalitního Mako saténu a je tak hebké, lesklé, prodyšné a příjemné na dotek. Kombinace bílé barvy s šedými květinovými ornamenty je decentní a hodí se i do moderně zařízených ložnic.
 

Luxusní ložní povlečení LORIS (Mako satén) 

Z Mako saténu je zhotoveno i povlečení LORIS s moderním kostkovaným designem. Pokud máte rádi barvy, jako je hnědá, skořicová a rezavá, určitě vás tento produkt zaujme. Hodí se zejména do chladnějšího období roku, jeho barevná kombinace přináší do ložnice teplo a klid.
 

Luxusní ložní povlečení FREIA (Mako satén)

I pro výrobu povlečení FREIA byla použita nejkvalitnější egyptská bavlna v úpravě Mako satén. Tentokrát jde o ložní prádlo s bílým podkladem, na němž jsou vytištěny zelené a fialové květy. Povlečení je velmi elegantní a nadchne vás svým jemným materiálem, nesmírně příjemným na dotek.
 

Luxusní ložní povlečení SORAYA (Mako Brokát Damašek) 

Pro milovníky luxusu jsou skvělou volbou povlečení v úpravě Mako Brokát Damašek. I ta jsou vyrobena z nejlepší egyptské bavlny, která prochází procesem mercerace. Povlečení SORAYA je bohatě vzorované bílými vzory, barva podkladu se stupňuje od červené, přes růžovou až po bílou. Velkou výhodou je barevná stálost, dlouhá životnost a skvělá prodyšnost povlečení, které se tak hodí pro celoroční použití.
 

Luxusní ložní povlečení ALISAR (Mako Brokát Damašek) 

Další luxusní kousek z nejkvalitnějšího materiálu Mako Brokát Damašek. Toto povlečení zaujme především milovníky růžové, protože je laděno právě do této barvy. Hodí se tak zejména pro romanticky založené osoby, které ocení jeho krásný design.
 

Luxusní ložní povlečení AKANTHUS (Mako Brokát Damašek) 

Pokud patříte mezi ty, jenž preferují čistě bílé povlečení, mohlo by se vám líbit luxusní ložní povlečení AKANTHUS v bílé křídové barvě s decentními květinovými vzory. Polštáře jsou pak lemovány volánky. I v tomto případě jde o provedení Mako Brokát Damašek, takže za svoje peníze získáte tu nejvyšší kvalitu.
 

Luxusní ložní povlečení ANASTASIA (Mako Brokát Damašek) 

Naším posledním tipem je povlečení ANASTASIA, opět z tkaniny Mako Brokát Damašek. Má hnědou barvu (barvu křemene) a žakárový vzor, inspirovaný kopulemi moskevského chrámu Vasila Blaženého. Polštář je lemovaný paspulí, zapínání je řešené praktickým zipem.
 

Kvalitní povlečení už nemusíte složitě hledat – vše naleznete u Stella Ateliers

Všechna povlečení, která jsou v tomto článku uvedena, seženete v e-shopu společnosti Stella Ateliers, která se zabývá výrobou a prodejem výhradně luxusního povlečení, vyrobeného z prémiových materiálů. Firma zaručuje 100% kvalitu, která vás nadchne stejně jako tisíce dalších spokojených zákazníků.
24.01.2017 | PR
  • Povlečení Stella Ateliers s.r.o.

    Každý z nás stráví téměř třetinu života v posteli. Dopřejte si k zaslouženému odpočinku luxusní povlečení, které je vyrobeno z bavlněné suroviny té nejvyšší kvality dostupné na trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444