Z Nové do Staré

Fotoblog

Fotografie vznikly cestou z Nové Paky do Staré. Byl letní podvečer, sobota, nebo neděle. Mám moc ráda tyto podvečery, kdy mne inspiruje toto nádherné světlo a inspiruje mne k zachycení, dá se říci obyčejných věcí, a propůjčuje jim zcela neobyčejný nádech.

Miluju fotografování a baví mne čím dál víc. Aktuálně se učím grafiku, protože ji považuji za součást fotografie a svého vyjádření. Ráda poznávám vše nové a když něco neumím nebo nemohu, bývá to největší výzva překonat sama sebe.
O autorce: 

Jana Morávková

Miluje fotografii. Jejím cílem je věnovat se jí naplno profesionálně. Už od dětství ráda kreslila a bavily jí ruční práce a šití. Po vzoru maminky, která hodně šila, a díky babičkám, které byly obě švadleny, chtěla být módní návrhářkou. I když vystudovala oděvní průmyslovku, být návrhářkou se jí nesplnilo. Pracovala ve státní správě v administrativě. Protože chtěla být tvůrčí, vystudovala vyšší odbornou školu obalové techniky, obor obalový a grafický design. K praxi se však nedostala. Po vážné nemoci a díky problémům s viděním, které způsobila cukrovka, zůstala v invalidním důchodu. Díky tomu se však dostala k focení a získala rekvalifikaci v oboru digitální fotografie.  
02.07.2014 | Jana Morávková

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444