Whirlpool představil novinky 2007

Nejvyšší představitelé společnosti Whirlpool CR, generální ředitel Radek Novotný a marketingový ředitel Ján Živný, včera na tiskové konferenci představili novinářům novinky v produktové nabídce pro rok 2007. „Loni jsme v průměru uvedli na český trh dva inovativní výrobky týdně a podařilo se nám o další dvě procenta zvýšit tržní podíl naší značky,“ konstatoval spokojeně Radek Novotný. A dodal, že v tomto trendu hodlá společnost pokračovat i v roce letošním.

Inteligentní a praktické


Podle Jána Živného bude i v inovacích roku 2007 kladen důraz na patentované inteligentní technologie, kterými jsou spotřebiče Whirlpool proslulé, především na 6. smysl, který výrazně ovlivňuje spotřebu energie, vody i času v našich domácnostech. „Světovým trendem zůstávají vestavné spotřebiče, jejichž nabídka se letos výrazně rozšíří díky spotřebičům řady Gallery, která je výjimečná svými rozměry a kam patří nově také kávovar či zásuvka na ohřívání nádobí,“ vybral ze široké škály inovovaných produktů Whirlpool Ján Živný. Připomněl i výjimečnou funkci Power Zone u myček nádobí, která umožňuje dokonalé mytí i zvlášť objemných hrnců, pánví a pekáčů. Zcela mimořádné je také využití antibakteriálního povrchu Microban pro násypky u praček, nová je funkce Never Frost u truhlicových mrazáků, na trhu se objeví nová designová řada vestavných spotřebičů Essence atd. Mnohé z novinek se na českém trhu objeví již v dubnu.


Před zraky více než sedmdesáti novinářů se v designovém hotelu Yasmin v Praze 1 odehrála také prezentace pečení a vaření v páře v mikrovlnných troubách Whirlpool Jet Chef. Rolí šéfkuchařů se pod vedením profesionálního kuchaře Radka Máši zhostili jak populární moderátor Aleš Háma, tak nová tvář Whirlpool, nedávná Miss České republiky Diana Kobzanová, a přítomným hostům nabídli vlastnoručně upečený jablečný závin a kuře na zelenině chutně upravené v páře.


 

01.03.2007

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444